Şimdi Ara

Yardım Edin Lütfen Delirmek ÜZereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sony KDL 32BX300 LCD TV sahibiyim fakat son bir kaç ayda çok renkli bir görüntüde renklerin üzerinden siyah çizgiler geçiyor. Örneğin çok canlı bir kırmızı veya mor bir renk çıktığında aşşağıdan yukarı ve yukarıdan aşşağıya çok hızlı biçimde siyah çizgiler beliriyor ve buna çok sinir oluyorum. Bir çözümü var mıdır ? Çizgiler normalde yok sadece çok çarpıcı renklerde oluyor. Örnek vodafone reklamının kırmızı arka planında çizgiler çok fazla çıkıyor.

• tvnin konstrat değerini ve parlaklığını biraz kısıp denermisin. belki çözüm olmaz ama azalma olacağından eminim.
  • deneyeceğim. tavsiye için teşekkürler :)
  • Kalibrasyon ayarlarını yenile,fotoları çek buraya koy olmadı servisi çağır müdahale etsinler

Saygılar
  • Televizyonu fabrika ayarlarına döndürdüm fakat yine de çizgiler geçmeye devam ediyor. Arıza televizyonda sanırım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: alejandro94

Televizyonu fabrika ayarlarına döndürdüm fakat yine de çizgiler geçmeye devam ediyor. Arıza televizyonda sanırım :S

servis yolu göründü
  • direk servislik boşuna uğraşma

Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen yardım edin lütfen
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yardımlarınız için teşekkürler fakat ben bunu servise yollamak yerine yeni bir LCD almayı düşünüyorum ve almak istediğim ürün PHILIPS 42PFL9664 AMB FHD LCD TV. İyi bir lcd mi sizce fikirleriniz alabilir miyim ?
  • led tv varken niye lcd.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.