Şimdi Ara

yardım edin lütfen.kablosuz bağlantı var ama kablolu bağlantıda sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    airties rt 205 kablosuz modem var.dizüstü bilgisayarımdan kablosuz bağlantı yapabiliyorum ama masaüstü bilgisayarımda kablosuz bağlantı özelliği olmadığından kablolu bağlantı yapmaya çalışıyorum.adsl hizmet programını yüklemeye çalışıyorum ama modem bulunamadı diyor.modemin ise lan ışığı yanıyor.yani bağlantılarda sorun yok.sorun ne olabilir.yardımcı olur msunuz

• niye program kurmaya calisiyorsun onu anlamadim. hic gerek yok. lan ayari otomatik ip'deyse ki elle ip girmediysen otomatiktir kabloyi tak aninda internet gelir. anna bi donanim sorunu olursa internet olmaz.
  • hiçbir ağ görmüyor lan bağlantısı falan yok ağ bağlantılarında.bilgisayar.modemi de bulamıyor.lan ayarını görmek için zaten internete bağlanmam gerekmiyor mu.donanım sorunu dediğin ne olabilir.mesela ethernet kartında sorun olup olmadığını nasıl anlarım
  • ag baglantilarinda lan yoksa ethernet kurulu degil demektir. ethernet duzgun takilimi ona bak. sonra suruculerini yukle.
  • sistem bilgilerine baktım da ethernet takılı ama sorunlu aygıtlarda görünüyor.sürücüleri yüklenmemiş.sürücüleri nasıl yükleyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.