Şimdi Ara

Yardım edin okb hastalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu okb hastalığı beni çok yıpratıyor.Şöyle anlatayım bir yeri okudum misal bi sayfa sonra diyorum ben bu sayfayı anlamadım bilahare aynı yeri okuyorum bu da beni baya yavaşlatıyor.bir de misal kütüphanedeyim ders çalıştım çıkınca oturduğum yeri 10 kere kontrol ediyorum bir şey unuttum mu diye.Napayim sizce bana bi yol gösterin lustral var şuan ona başlayayım mi yoksa psikiyatriste mi gideyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendine bir limit belirle örneğin maksimum 3 kere kontrol edeceğim 3. den sonra hiç bakmayacağım gibi. 3. kontrol de doğruluğundan emin olduktan sonra iradeni kullanıp tekrar o şeyi kontrol etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PinusNigr4 -- 15 Ekim 2017; 0:49:29 >
  • boşver işini garantiye alıyorsun işte
  • PinusNigr4 P kullanıcısına yanıt
    Hocam çok fena bastırıyor delircek gibi oluyorum kontrol etmediğinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InScienceWeTrust -- 15 Ekim 2017; 0:54:5 >
  • Nrunke kullanıcısına yanıt
    Hocam yaşamayan bilemez berbat bir şey

• Derealize D kullanıcısına yanıt
    Merhaba kayra lustral var o nasıl sence

• Daha OKB'siz adam görmedim ben. Rahat olun biraz kafaya bir şeyler takanı hasta diye düdüklüyorlar. Siz de hasta olduğunuza inanıyonuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REFLÜ OLDUM ACİL YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bunun tek çözümü kendine limit koymak.3 kereden fazla kontrol etme ilk başta zor gelicek ama daha sonra kontrol etme gereği duymayacksın.
  • Kesinlikle psikiyatriste danışmadan ilaç kullanmayın. Muhtemelen prozac ile başlayacaktır, ihtiyaca göre anafranil veya rileptid tarzı ilaçlarla devam ettirecektir. OKB maalesef günümüzün hastalığı halini aldı. Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus !

Kesinlikle psikiyatriste danışmadan ilaç kullanmayın. Muhtemelen prozac ile başlayacaktır, ihtiyaca göre anafranil veya rileptid tarzı ilaçlarla devam ettirecektir. OKB maalesef günümüzün hastalığı halini aldı. Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim bizim ailede genetik bu okb amcamda da var.Psikiyatriste gitmem gerekiyor sanırım lustral endikasyonu yok mu şuan bende

• quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus !

Kesinlikle psikiyatriste danışmadan ilaç kullanmayın. Muhtemelen prozac ile başlayacaktır, ihtiyaca göre anafranil veya rileptid tarzı ilaçlarla devam ettirecektir. OKB maalesef günümüzün hastalığı halini aldı. Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim bizim ailede genetik bu okb amcamda da var.Psikiyatriste gitmem gerekiyor sanırım lustral endikasyonu yok mu şuan bende

Lustral sakinleştirici etkiye sahiptir diye biliyorum, psikiyatristin tanı koyması ve ona göre tedavi uygulaması gerekir. O yüzden kendi başınıza bu tür ilaçlara başlamanızı önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parol. -- 15 Ekim 2017; 1:13:28 >
  • Kardeşim bu hastalık benim babamda da vardı.Bende çok küçük yaşlarda başladı ve senelerce devam etmişti.Şu an tamamen geçti diyebilirim.

İradenle kurtulmaya çalış.Kütüphanede birşey unutmadığını baskıla beynine.

Bende eskiden simetri hastalığı vardı.Çok lanet birşeydir.Koca dolabı defalarca toplardım,eşyaları düzeltirdim.Bana bir zararı yok diye düşündüm zamanla kurtuldum.Tabi zor oldu.Çok kötü bir hastalık
  • InScienceWeTrust kullanıcısına yanıt
    kilo aldırdıgını duydum tabıı kısıden kısıye degısebılır..
  • kontrol ederken, kontrol ettiğini doğrula. yani kontrol etmen biter bitmez hemen sor kendine kontrol ettim mi diye.
  • 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır sagolasın

• Şimdi arkadaşım durumunu anlıyorum. Bende de bulaşma ve pislenme korkusu var. Ve bunu değişik versiyonlarıyla (abdest alamama , namazı tekrar tekrar kılma) 2 seneye yakındır cekiyorum bi sene önce daha rahattım tabi. Bu sene çekilmez hale geldi. Doktora gittim 50 mg misol kullanıyorum. Midem alt üst durumda. Vesvese başka bir deyişle takıntıda üst safhaları yaşıyorum. Anneme kardeşime şöyle şöyle yaptım pis midir falan diyerek %50 sini aştım gibi. Şuan taharet konusunda falan vesvesem var inşallah onu da aşıcam. Yarın hocaya gidicez bakalım. Ondan da tavsiye alıcaz . Bu arada duanın eminim çok faydası oluyo. Bol bol zikir çek kardeşim araştır bak hangi zikirler okunuyor bu hastalıkta diye. Bu senin imtihanın asla isyan etme. Şükret belki Rabbim senden elini kolunu alacaktı bu hastalıgı verdi. Biliyorum hiç çekilmiyo hatta beni neredeyse günlük aglatıyo bu hastalık ama aşıcaz inşallah kardeşim. Ben böyle yazfım ama belki sen müslüman değilsindir öyleyse de kusuruma bakma her insana saygım var 😊

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.