Şimdi Ara

YARDIM, EĞİTİM Mİ HAYAT MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Hayatımın en önemli noktasındayım, kararsızlık da diz boyu. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Kendimden bahsediyim biraz, fatih üniversitesi siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum 2.55 ortalama ile. Okul maalesef cemaat okulu o açıdan zaten sıkıntı yaşıyorum.. Babam ve 2 amcam müteahhitler, inşaat sektöründe yeniyiz ilk projemiz 5 ay sonra bitiyor, 2.si ise nisan da başlıyor ıspartakulede. Durum şu; ailem benden net bir iş sahibi olmamı istiyorlar şöyle en az 3.5 4 bin tl maaşı olan. Kendi bölümümden birşey yapamıyorum cemaatten dolayı. Geçen sene 8 ay ingilterede eğitim gördüm ielts dan 6.5 aldım. Babam master yapmamı istiyordu ama net iş sahibi olacaksan yap diyor. Ben international business and management yapacaktım o ise bana o işletme hiçbi işe yaramaz başka seçeneklere bak dedi. Ancak neye bakarsam bakayım eşit ağırlık mezunu olduğum için bana hazır bir iş çıkacağına inanmıyorum. Burada kalırsam beni proje müdürünün yanına koyacağını söylüyor ailem yeni proje için. Ancak heran kararları değişiyor, bigün bunu diyorlar 2 gün sonra hakediş hazırlamaya bak diyorlar sonra kalkıp inşaat mühendisliği oku diyorlar e yaş da olmuş 26. Yani hangisi en mantıklısı hiç bilemedim dönüm noktasındayım. Kendi yerimizde çalışmak var ama önümüzdeki projeden sonra işi bırakabilirler. Peder ortada kalabilirsin kesin bişey olsun dyip duruyor. Lütfen bi fikir söyleyin tabi nedenleriyle beraber. Farklı hangi bölüm okuyabilirim master ingiltere için.. Baya uzun oldu umarım okuyup cevap veren olur :)

• KAÇ YILI MEZUNUSUN BİLMİYORUM YENİ MEZUN DEĞİLSİN SANIRIM.
    MEZUN OLANLARIN OKULLA BİR İLİŞKİSİ KALMIYOR(BENKENDİMDEN BİLİYORUM DİPLOMAYI DEĞİL GEÇİÇİ MEZUNİYET BELGESİ ALDIM 10 YILDIR OKULA UĞRAMADIM BİLE BEYKENT ÜN.) DİPLOMANI ALDIYSAN EKLERİYLE BERABER. SIKINTI YOK.
    GERİSİ KENDİNİZİ YETİŞTİRMENİZE KALMIŞ.
    YÜKSEK LİSANS YAPICAM DİYORSANIZ SİZE FAYDASI OLUR ŞÖYLE DİREKT FATİH ÜN. MEZUNUYUM DEMESSİNİZ YÜKSEK LİSANS YAPTIĞINIZ OKULUN ADINI SÖYLERSİNİZ.
    ÇALIŞICAM TEÇRUBE EDİNİCEM DİYORSANIZ ÇALIŞMAKTA YARARLI
    SİZ BİLİRSİNİZ.
  • Yabancı dilinizde iyi ise şirketlerin MT ilanlarına başvurun derim.

Şöyle asgari 2 yıl profesyonel iş deneyiminden sonra, MBA seçenekleri göz önünde bulundurabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.