Şimdi Ara

(YARDIM?) Elektrik bağlantı noktasındaki tırnağı kırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle selamlar.malum havalarda çok sıcak 3870 ekran kartından bir haftadır sıcaklık nedeniyle reset probleminden muzdariptim.az önce açtım ve termal macununu yeniledim güzelce.fanı vidaladım elektrik bağlantısını takarken fişin girdiği 2 parça ince demirden birisi yamuldu tırnağımla hafifçe dokunmamla kırılması bir oldu.tam dibinden kırıldı ve kırılan parçada çok ufak olduğundan kayboldu gitti.

akasa vortex'e baktım 50 tl.kartı zaten yakında 2.el satıp yeni bir kart almayı hedefliyordum.bu durumda kartın 2. eli 100 tl iken 50 tl ye sogutucu almak pek mantıklı gelmedi.yenisini alınca bunuda çöpe atmakta akıl karı degil.bu şekildede para etmicek.üstüne birde daha 1 ay felan kullanıcam bu şekilde.

ne yapılabilir lehim vs. yapılabilirmi ? veya gösterebileceğiniz başka bir yol varmı acaba?

• elektronik tamircilerine ricada bulun.3-4 TL'na lehimlerler
  • Oraya tekrar pin lehimletilebilir, zor bir iş değil, elektronikçiler halleder, yeni soğutucu almaya gerek yok.
  • bende öyle düşündümde edirnede yaşıyorum ben pek işinin ehli elektrikçiler yok ne tarz bir metal lehimleticez oraya?yani 2 tırnaktan birisi kırıldı diğeri duruyo ona göre uygun bişey lehimlerlermi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

bende öyle düşündümde edirnede yaşıyorum ben pek işinin ehli elektrikçiler yok ne tarz bir metal lehimleticez oraya?yani 2 tırnaktan birisi kırıldı diğeri duruyo ona göre uygun bişey lehimlerlermi acaba?

toplu iğne bile olabilir.
    bakır ve ya altın kadar yüksek iletken bir metal ile işin yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.