GeForce 8400GS PCI-E kullanmaktayim. Pc Ozellikleri Sunlar Windows Vista 32 Bit Unlimited 2GB Ram Dou Core Anthlon 1.9 vede Hp Pavilion a6010LA dir. Asil Ekran Karti GeForce 6150SE nForce 400 idi, ama ben 2 yil once GeForce 8400GS degistrdim. Anladiginiz Ben 2Yil cok duzgun calismakta idi. 5 Gun Once Bir hata aldim "ndvllmkm.sys" Gibi bir sey o hatayi aldiktan sonra Monitor 2 kere kapanip acildi en sonunda Bilgisiyarimi Rest Atmak zorunda kaldim... Sonra gordum ki Windows Loading den once gelen shiyah ekraninda "_" mavi renkde gordum. Genelikle Beyzadir... Baktim Bios'a Kirmizi Cizgiler vardi. Neyse Windows Load dan sonra Ekran 640 x 640 ile acildi. Yani Ekran Karti Var gibi ama Sanki Yok.. Diver Filan yukluyorum olmuyor.. Format attim ayni..
Hata Kod ise 43.. VgaSave Olarak Kaldi Yani algilamiyor.. Hic bir bilgi Vermiyor Mb ile ama 8400 Gs Ad Olarak aligliyor ama Sonucata Calismiyor. NOT: Masaustu Gorebiliyorum (Eger Ekran Kara Ciksaydi Yanmis Olarak dusunurdum ama bu Yazili Hatasi Olsa Gerek) Bu arada BIOS PHOENIX F10 ile Bios Giriyorum Fazla bir Settings Ayarlari yok ama Plug Play On diyordu vede alta PCI secilmis idi...
Arkadaslar Bu Hatayi Anlaynin Elerinden Opucem. Yardim Edebilen Varsa Hic Cekinmeden Fikirlerini Yazin Belkide isme yarar..