Merhabalar Bende genetik sac dokulmesi var tepe seyreldi yanlardan da acilma basladi. Doktorum minoxil onermisti biraz kullanip birakmistim daha sonrasinda internetten hairforte xpecia tablet sawpoo ve seboderm sampuan aldim. 2. Ay bitti 3. aya gecicem ama halada dokulme durmadi kepek ve kasinti da yapiyor. Ayrica natures supreme for man multivitamin kullaniyorum acaba dht mi arttiriyor o yuzden mi durmadi. Dokulme ne zaman durabilir ve olmemis koklerden sac ne zaman cikabilir? 20 yasindayim. Fikirlerinizi bekliyorum.
Saç dökülmesi konusunda kesinlikle bende çok takıntılıyım. Yakın zamanda yaşadığım bir sorundu kendisi. Ama nasıl dökülmek. Tel tel elimde kalıyorlardı. Bende çok şampuan denedim çok fazla maske yaptım ama maalesef hiçbiri işe yaramadı Ta ki Bioxcin e kadar. Öge Ulusoy'un profilinde gezinirken Bioxcin Biotin şampuanı gördüm. İyi ki de görmüşüm. Hemen alıp kullanmaya başladım. Artık vazgeçilmez şampuanım. Saçlarıma o kadar iyi geldi ki. Dökülmesi durdu canlılık kazandırdı. Size de öneririm arkadaşlar.