Şimdi Ara

Saç Dökülmesi / Tiroid Bezi Diyorlar Ama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Saçlarımda acayip bir dökülme yaşıyorum.Yani normal değil bu dökülme.Saçlarımı 1 yıldır uzatıyorum ilk anda hep uzaatığım için dökülüyor gibi düşündüm ama bir hastalık falanda olabilir korkusu sardı içimi.
    Bilen arkadaşlar varsa bu dökülmenin sebepleri neler olabilir ? Hastaneye gitmem gerekirse hangi bölüme gitmeliyim ?
    Birde internette yaptığım birkaç araştırmada saç dökülmesinin Tiroid Bezi ile alakalı olduğunu duydum.Bu konuda da bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Teşekkürler.

• Updullah.
  • Dermatoloji yani cildiye olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiroit sorunlarından dolayı saç kaybı yaşanıyor evet ama sadece bu yüzden değil. Hipotiroidizm ve hipertiroidizmin belirtilerini kontrol edin, eğer belirtiler tutuyorsa en yakın zamanda bir endokrinoloji bölümüne gidip konuşun, ki zaten sizden kan testi isteyeceklerdir TSH T3 T4 değerleri için.
    Bunun dışında saç dökülmesine dermatoloji bakıyor olması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Purdew -- 25 Haziran 2013; 6:34:52 >
  • Cevaplarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ugly -- 25 Haziran 2013; 12:09:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ered

Tiroit sorunlarından dolayı saç kaybı yaşanıyor evet ama sadece bu yüzden değil. Hipotiroidizm ve hipertiroidizmin belirtilerini kontrol edin, eğer belirtiler tutuyorsa en yakın zamanda bir endokrinoloji bölümüne gidip konuşun, ki zaten sizden kan testi isteyeceklerdir TSH T3 T4 değerleri için.
    Bunun dışında saç dökülmesine dermatoloji bakıyor olması gerek.

Bende bir sorun yoktu falan bir iş sonrasında test yaptırmam gerekti işe girerken istediler sonra işte TSH yüksek çıktı bende de o günlerde bir gariplik vardı.
    kalbim sıkışıyordu
    kollarda alerji tarzı birşeyler
    halsizlik
    uyuyamama
    stres
    sıkıntı
    devamlı kalp atışımı hissetme
    takip ede ede iyice deli oldum
    2 ay önce baya kötü oldum acile gittim sakinleşrici ve serum verdiler çünkü kalbim baya hızlı atıyordu
    sözün özü şimdi fazla çarpıntı yok aksine yoruyor beni biraz daha sakin ama çok yoruyor beni
    bende durum böyle yarın hastaneye gidicem.

• simdi konu hort falan degil. adminler banlamasin cunku tiroit 2014 tede tiroit.
    benimde saclar uzun ve dokulme var. ayrica halsizlik ve istahsizlikta var. ve buna ek olarak kansizim. ama tiroidim var mi bilmiyirum. kan testindende korkuyorum. doktora gitsem kac tup kan testi ister.?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    2 tüp alırlar korkacak bi durum yok yaptırman senin yararına olur
  • Ayrıca Tiroid testi öncesi kolestrol ve Şeker'in mutlaka baktırın...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.