Şimdi Ara

Yardım gerekiyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben strateji sever bir insanım.Ünlü olan ve benimde savaş sistemi ideoloji sistemi falan hoşuma giden bir oyun olan Europa Unıversalis 4 e bir alternatif önerebilir misiniz? Bunun dışında şu oyunlara benzeyen önerilerinizde hoşuma gidebilir.Şimdiden teşekkürler.
    -Total War serisi(Napoleon a kadar açıyo sistemim)
    -Crusader Kings II
    -Age of Empires
    -Sim City
    -Hearts of Iron III (ancak bu oyunda bence güçsüz devletlerle oynamak için bilgili olmanız gerekiyor bunun daha kolayı olursa güzel olabilir)

Yinede güzel olduğunu düşündüğünüz oyunları önerirseniz sevinirim.Yukardaki oyunları bilgisayarım açmaktadır.

• Anno 1404 ve Anno 2070'i deneyebilirsin. Bu oyunlar şehir kurmanın yanında şehrin ekonomisi, halkın gelişimini de yönetebileceğiniz oyunlardır. Oyunda savaşlar genellikle ikinci plandadır çünkü savaş yapmak için iyi bir ekonomiye sahip olmalısınız. Ekonomi ve askeri yönetimi bir arada istiyorsanız bu oyunları denemelisiniz, bağımlılık yapar. Üstelik oynanışı çokta kolaydır, alışmanız kısa sürer. Tek eksi yanı politika yönetiminin biraz eksik kalması.
  • Saol dostum birkaç videolarına baktıktan sonra karar veririm ancak ben daha çok rahat savaşabileceğim ancak savaşmanın diplomasi adına sana sorun çıkardığı oyunlar önerebilir misin ?
    Mesela Civ 5 oynuyorum uzun zamandır orada savaşa girmek kolay kazanmak biraz kolay ama fazla savaş devletlerle aranızı bozduğu için ticaretiniz falan bozuluyo az para veriyolar.Örnek olabilrse diye yazdım.
  • ÇölYolcusu12 Ç kullanıcısına yanıt
    Yukarıda saydığınız oyunlar türleri arasında en popüler ve en iyileri zaten. Bunlardan daha iyisini bulabileceğinizi sanmıyorum, benim de bildiğim bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 8 Mart 2016; 20:23:42 >
  • Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.