Şimdi Ara

Yardım gerekli dava açacağız (konu biraz uzun) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
4.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sicakyuz

Haksız olduğunuz bu kadar barizken, neyin savunmasını yapıyorsunuz anlamak güç.

Arabanızda kanun dışı aksasuarlar var ve düşünce yapısı olarak "tanıdık komiser" zihniyeti güdüyorsunuz, peki neyi savunuyorsunuz.

Af buyrunuz ama komik duruma düşüyorsunuz.

Saygılar

haksız oldugu kanısına nereden vardınız 1 ay içinde bir adam 15 kere hangi mantıkla çevrilir cezaları karıştırmıyorum daha ve sözlü sataşmaları , konuyu tamamen okumadıgınız belli aksesuar kalmadı arabada diyorum bana aksesuar diyorsunuz ilk ceza sırasında komiser olan kiracımızı aradık diyorum bana komiser tanıdık diyorum tanıdık komiser sadece arabayı bağlanmaktan kurtardı cezayı yedik asıl siz bu cümleleri kullanarak komik duruma düşüyorsunuz saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Hutnu!

Aracınız zır orjinal hale getirin. Yeni yangın söndürücü ve ilk yardım kiti alın. Arabaya 2-3 adet 24 saat çekim yapan kamera alın. Kurallara uyarak araba kullanın. Polis çevirdiğinde size yapılan muameleyi kayıt altına alan kameralarınız delildir. Araba sizin özel mülkünüzdür. İçinden yaptığınız her türlü çekim için izin almak gibi bir ihtiyacınız yoktur. Polis bundan sonra arabanızı aramak isterse izin vermeyin. Mahkeme kararı ile gelsin hıyarlar. Bir de iyi avukatınız olsun. Bir durumda ilk onu arayın, bakın polislerin surat ifadeleri nasıl değişiyor. Biri sizinle uğraşıyor. Polisin yasa ile sınırlandırıldığını unutmayın. Polisi gayet sinir edebilirsiniz ve size hiçbirşey yapamayabilir... Yediğiniz her türlü cezaya itiraz edebilir, arabanızdaki kameradan böyle bir ihlalin yaşanmadığını sunabilirsiniz. Onlarda aksini ispat eden kamera kaydı yok ise cezanız düşer. Arabanız zır stok olursa egzos'du, filmdi gibi şeylerden zaten ceza yazamazlar.

Araba orjinal haline döndü bir kaç gün daha bekleyip olaylar devam ederse kamera ses sitemi tanıdık ne olursa hepsini devreye sokmayı düşünüyorum cevabınız için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: sct_cimbom

quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Polisler hakli gibi geldi bana kardesinizin amaci zaten belliymis yüksek sesle müzik dinlemek acik egzos karbon kaplamalar filan yani tam piyasa araci yapip ben buradayim demeye calismis ama polislerde buna hakli olarak dur demis.

ne yani benim aracım BMW 3.35 olsa, polis "sen kesin hız sınırını geçmişsin, gecmemissen de ilerde geçersin" diyerek ceza mı yazmalı.altımda güçlü araba bulundurmak keyif veriyor belki?

Kardeşiniz ani şerit değiştirme, makas atma, vb şeyler yapmışsa bile kardeşinize canlı bomba muamelesi yapılmasını gerektirmez.ve ne yazık ki ülkemizde bu konuda yapılabilecek pek birşey yok

bende sizin dediklerinizi anlatmaya çalıştım ama anlatamıyorum bir türlü olaya direk bakmak hoşuna gidiyor bazı arkadaşlarımızın diyelim ki yaptıysa 1 kere 2 kere yaptı insan polis tarafında 2 kere aynı sebepten durdurulsun bir daha yapmaz önlem alır knedine 15 kere durdurup aynı şeyi söylemenin mantığı nedir...

• quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

Bazı arkadaşlar milleti yanlış yola sürüklediğini farketmiyor herhalde.
    Arkadaşlar, eğer bu tarz bir durumla karşılaştıysanız ve haklı olduğunuza inanıyorsanız; lütfen bunu soğukkanlılıkla ve gerginlik yaratmayacak şekilde ifade edin.

Ceza Muhakemesi Kanunu, Polis Selahiyet Vazife Yetkisi
    MADDE 116.- (1) Yakalanabileceği veya suç delillerinin elde edilebileceği hususunda makul şüphe varsa; şüphelinin veya sanığın üstü, eşyası, konutu, işyeri veya ona ait diğer yerler aranabilir.

"Arama izniniz yok" diye tutturur ve bunu sert bir şekilde ifade ederseniz, karşınızda her zaman çaylak bir memur olmayabilir. Ciddi derecede başınız ağrır, sanırım bunu salık veren arkadaşlar ülkenin içinde bulunduğu durumun farkında değil. Olmayacak yerde asayiş ekipleri ile karşılaşabilirsiniz şu sıralar kimlik kontrolü için.
    Kaldı ki her zaman şuna inanırım, emniyet mensupları ile bir şekilde, fikren veya zikren, ters düşen birinin muhakkak çekindiği bir durum vardır.

Konuya dönecek olursak, benim nacizane tecrübem der ki o arabayı kullanmaya devam etmek istiyorsanız evvela kulp takılamayacak kadar legal hale getirmelisiniz. Ardından bulunduğunuz bölgede İçişleri Bakanlığı çatısı altında ulaşabileceğiniz en yüksek makamda kim varsa ona çıkıp derdinizi gayet düzgün bir şekilde anlatmalısınız. Emin olun sadece basit güzel bir demeç meseleyi nihayete erdirecektir. Yoksa sizi temin ederim kameraya çekmekle taktik yapıp zora sokmakla falan bir yere varamazsınız, aklıselim bir vatandaşın seçeceği yol bu olmamalıdır.

kesinlikle anlaşılabilir ve sakin bir şekilde konuşmak gerek araç zaten şuan orjinal haline döndü ilerleyen günlerde aynı olaylar devam ederse davranışımı ona göre belirleyeceğim şuan beklemedeyim sayılır birde bu arama izinleri bazı şehirlerde işlerin çabuk yürümesi için haftalık ve aylık çıkartılabiliyormuş bu konuda bilgi sahibi olmamız gerek yazdıklarınız için teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Herkes kendine göre olay anlatır ama...

Bazı arkadaşları anlamak güç. Film var, egzos var diye polisin kafayı takmasını normal görüyorlar. Başka işleri mi yok? O şehirde hiç mi brandasız çakıl-moloz kamyonu yok? Hiç mi yaya geçidindeki yayaya yol vermeyen şöför yok?Hiç mi hayalet gibi arkada ışıksız traktör yok?

60-70 bin liralık İnisgnia'ya karbon tavan yaptırana ''Güzel olmuş'' diyorsunuz ama...

bende buna anlam veremiyorum sanki tek modifiyeli araç bizimki koca memlekette sadece bizim arabayla ilgileniyorlar çok fazla modifiyeli lüx araç var bana bu kanun uygulanacaksa diğer araçlarada uygulanması taraftarıyım cevabınız için teşekkürler

• 3 Konu var burda değineceğim.
    1.Devletle uğraşmamak gerek ülkede adalet olmadığı için ne yaparsan yap strese girersin
    2.Sat yapacak birşey yok yıkat iç dış çok güzel resimler çek arabaya zaten piyasasi çok iyi 1 haftada satarsin daha iyisini bile alabilirsin.. herneyse
    3.ye gelincede kardeşine yazık etmişler abartmışlar ama şuda bi gerçek kardeşin en sevmediğim araç kullanıcı tipi abartı egzoz filmler kaputa karbonalr felan eminimki bunlara özenen bi insan trafikde kemerini takıp 100le seyir halinde gitmiyordur. Çok sakat kullandığına eminim. Yapacak birşey yok kardeşinizi uyarın dikkatli olsun böyle şeylere heves etmesin gerçekden itici duruyor ayrıca ekonominize zarar. Polislere gelincede gerçekden satın kurtulun başka çare yok avukat bile söylemiş.
  • @m4n6a pm ye bakar mısın

Gerçekten ülkemizde şerefli ve görevini hakkıyla yapan polisler var.ama birçok polis insanlık duygusundan bile yoksun.söylediklerim lütfen yanlış anlaşılmasın.her meslek grubunda iyi kötü insanlar var.ama polislerde oran biraz daha fazla ve vatandaşı daha çok etkiliyor bu durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edbytc

Arabayı ilk durdurduklarında komiser yakınınız varmış onu aramışsınız. Olaylar devam ettikten sonra neden aramadınız komiser yakınını madem kardeşiniz haklı komiser tanıdığınız sizi savunurdu sonuna kadar.

bir araya sokarsın 2 araya sokarsın bundan sonra sende başka çareler aramaya başlarsın ilk olay oldugunda bağlatmayı engelledi sadece ondan sonraki olaylarda sadece fikir alışverişinde bulunuldu bu arada yaşadığım şehir "TORPİLLİ ŞARK BÖLGESİ" diye geçiyor bilmem bunun anlamını biliyormusunuz terör yok olay yok ama şark bölgesi ve genellikle yüksek yerden torpili olan polisler geliyor torpil torpilden üstün ki 1-2 kere müdahele edebilmiş bilmem anlatabildin mi....!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4n6a

quote:

Polisler hakli gibi geldi bana kardesinizin amaci zaten belliymis yüksek sesle müzik dinlemek acik egzos karbon kaplamalar filan yani tam piyasa araci yapip ben buradayim demeye calismis ama polislerde buna hakli olarak dur demis.

Olaya o kadar güzel bakmışsın ki tebrik ediyorum senin piyasa arabası dediğinden memlekette 100 tane var bu bir , ceza yazan ekip otosunun bir tanesinin 206 ile draga kalkış fotosu var elimde 2 tane istersen özelden atabilirim eğer bana o muameleyi yapıyorsa diğer 100 arabayada aynı muamaleyi yapacak ve draga kalkar gibi poz vermeyecek görevini yapacak bu kadar basit ve net olay.

istisnalar kaideyi bozmaz bu arkadasin kardesi ipin ucunu kacirmis polislerde geregini yapmislar polisler durup dururken kimseye sarmazlar olayda carpitmalar var bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Hutnu!

quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

Bazı arkadaşlar milleti yanlış yola sürüklediğini farketmiyor herhalde.
    Arkadaşlar, eğer bu tarz bir durumla karşılaştıysanız ve haklı olduğunuza inanıyorsanız; lütfen bunu soğukkanlılıkla ve gerginlik yaratmayacak şekilde ifade edin.

Ceza Muhakemesi Kanunu, Polis Selahiyet Vazife Yetkisi
    MADDE 116.- (1) Yakalanabileceği veya suç delillerinin elde edilebileceği hususunda makul şüphe varsa; şüphelinin veya sanığın üstü, eşyası, konutu, işyeri veya ona ait diğer yerler aranabilir.

"Arama izniniz yok" diye tutturur ve bunu sert bir şekilde ifade ederseniz, karşınızda her zaman çaylak bir memur olmayabilir. Ciddi derecede başınız ağrır, sanırım bunu salık veren arkadaşlar ülkenin içinde bulunduğu durumun farkında değil. Olmayacak yerde asayiş ekipleri ile karşılaşabilirsiniz şu sıralar kimlik kontrolü için.
    Kaldı ki her zaman şuna inanırım, emniyet mensupları ile bir şekilde, fikren veya zikren, ters düşen birinin muhakkak çekindiği bir durum vardır.

Konuya dönecek olursak, benim nacizane tecrübem der ki o arabayı kullanmaya devam etmek istiyorsanız evvela kulp takılamayacak kadar legal hale getirmelisiniz. Ardından bulunduğunuz bölgede İçişleri Bakanlığı çatısı altında ulaşabileceğiniz en yüksek makamda kim varsa ona çıkıp derdinizi gayet düzgün bir şekilde anlatmalısınız. Emin olun sadece basit güzel bir demeç meseleyi nihayete erdirecektir. Yoksa sizi temin ederim kameraya çekmekle taktik yapıp zora sokmakla falan bir yere varamazsınız, aklıselim bir vatandaşın seçeceği yol bu olmamalıdır.

Polise güven olmayacağı için, farklı bir durumda çocuğun daha çok mağdur olma, dayak yeme, vs. riski olduğu için kamera önemlidir. Allah'ın psikopatına niye güveneyim? Kamera kaydı da bu tarz bir durum olursa o polisin hayatını bitirmek içindir. Bir tür anme hizmeti diyebiliriz. Vatandaşın arama iznini görme isteği doğaldır. Asayiş polisi arama iznini göstersin, buyrun arasın... Göstermezse arayamaz. Kusura bakmasın. Ben şahsen aratmıyorum. Ankara'da bir iki kez başıma geldi. Birinde gösterdiler, arattım. Devletin görevlilerine karşı efendiliğinizi bozmadığınız sürece ve olumlu yaklaştığınız sürece, hiç bir şey yapamazlar. Aslen korkaklar. Rütbe onlar için Allah olduğu için, sizin yüksek rütbeli birini tanıyor olabileceğinizden inanılmaz korkuyorlar. O yüzden ne kadar efendi olup, onları nezaketen muhatap alıyormuş gibi davranırsanız, o kadar efendi oluyorlar. Bunu yaparken de hakikaten üst rütbeli birini tanıyor olursanız iyi olur. Asayişin 3'te birinin doğal olarak psikolojisi bozuk. Bir psikopata denk gelebilirsiniz.

Mümkün olduğunca az muhatap olun ve hakkınızı arayın. Neticede anlattıklarınıza göre hakkınız gaspediliyor. Kardeşiniz birileriyle sürtüşmüş, yolda birilerine makas atmış, trafik kavgası yapmış olmasın? Anladığım kadarıyla yayayken hiç taciz edilmemiş... Böyle birşey için araba satmaya değmez. Araba zır stok olsun. Ona rağmen yiyebileceği trafik cezalarından aksini ispat edebileceği düzeneği olsun, bir müddet sonra polis de bayar... Yeterince efendi olursa bütün polislerle de ahbap olur.

Bende olayların büyümesinde korkuyorum bir yerde her insan sinirlenir yine çevirdiler diyelim sözlü münakaşaya girdi ardından kavga çıktı Allah göstermesin vucudunda hasar meydana geldi bunu kim ödeyecek benim amacım bunun önüne geçmek sanırım bu memlekette yüksek bir yerde illa bir dayın olacak yoksa takılır durursun düşersen bir tekme daha atarlar bunu daha iyi idrak edebiliyorum şuan dediğim gibi önümüzdeki günlere bakıp olayların seyir durumuna göre bende nasıl müdahele edeceğime karar verecegim...

• quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

3 Konu var burda değineceğim.
    1.Devletle uğraşmamak gerek ülkede adalet olmadığı için ne yaparsan yap strese girersin
    2.Sat yapacak birşey yok yıkat iç dış çok güzel resimler çek arabaya zaten piyasasi çok iyi 1 haftada satarsin daha iyisini bile alabilirsin.. herneyse
    3.ye gelincede kardeşine yazık etmişler abartmışlar ama şuda bi gerçek kardeşin en sevmediğim araç kullanıcı tipi abartı egzoz filmler kaputa karbonalr felan eminimki bunlara özenen bi insan trafikde kemerini takıp 100le seyir halinde gitmiyordur. Çok sakat kullandığına eminim. Yapacak birşey yok kardeşinizi uyarın dikkatli olsun böyle şeylere heves etmesin gerçekden itici duruyor ayrıca ekonominize zarar. Polislere gelincede gerçekden satın kurtulun başka çare yok avukat bile söylemiş.

Araba şuan orjinal halinde dediğim gibi bu olaylardan sonra 50 yi geçmiyorum diyor bunu bıraktım araba kafenin önünde park halinde iken bile kafeden çağırtıp arama yapabiliyorlar cevabınız için teşekkürler...

• quote:

quote:

Araba şuan orjinal halinde dediğim gibi bu olaylardan sonra 50 yi geçmiyorum diyor bunu bıraktım araba kafenin önünde park halinde iken bile kafeden çağırtıp arama yapabiliyorlar cevabınız için teşekkürler...

Dediğim gibi kardeşiniz haksız... Film cam egzoz felan ne gerek var apaçiliğe efendi gibi kullansaydı başına gelmezmiş böyle birşey ders olması iyi olmuş. Lakin altını çizerek söylüyorum bu durumda bile sizi haklı duruma düşürmüşler gerçekden ayıp insanları küçük duruma düşürmeye hakları yok. Kanunu hukuğu bilmem çokda umrumda değil ülkede adalet yok çünkü. Ben gücümün yetmediği yerde kestirmeden uzuyorum. Sizde öyle yapın ve uzayın satın arabayı gitsin başınız ağrımasın!

• quote:

quote:

quote:

Olaya o kadar güzel bakmışsın ki tebrik ediyorum senin piyasa arabası dediğinden memlekette 100 tane var bu bir , ceza yazan ekip otosunun bir tanesinin 206 ile draga kalkış fotosu var elimde 2 tane istersen özelden atabilirim eğer bana o muameleyi yapıyorsa diğer 100 arabayada aynı muamaleyi yapacak ve draga kalkar gibi poz vermeyecek görevini yapacak bu kadar basit ve net olay.

istisnalar kaideyi bozmaz bu arkadasin kardesi ipin ucunu kacirmis polislerde geregini yapmislar polisler durup dururken kimseye sarmazlar olayda carpitmalar var bu arada.

Dedektiflik yapacak kişiye ihtiyacım yok olayı çözümleyebilecek fikir sunabilecek konuyu tarafsız olarak değerlendirecek kişilere ihtiyacım var ben bana aktarılanları buraya yazıyorum olayda çelişkiler var diyorsunuz yazılarda belki çelişki olabilir bunun sebebi üniversite öğrencisiyim ve şuan sınav haftasındayım sabah 7 akşam 5 okuldayım geldikten sonra derslerle uğraşıyorum (okuduğum bölüm ingilizce inşaat mühendisliği) bu kadar kafa ve beden yorgunluğuyla gelip burada her yazılana cevap vermeye ve değerlendirmeye çalışıyorum çelişki var diyorsanız kusura bakmayın bu kafayla anca bu kadar anlatılıyor ve yazılanlara bu kadar cevap verilebiliyor çelişkisiz bir hayat yaşamanız temennisiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Suçu birazda kendinizde arasanız?

- Açık egzoz

- Yüksek sesli müzik

- Cam filmi

- Hız

şu konuyu tam okusanız ondan sonra bunları yazsanız nasıl olur yukarıda yazdım tekrar yazıyorum bir insan evladı bir hata yaptıysa 1 yapar 2 yapar hatasını anlar yapmamaya başlar ama bunları yapmayıp araç her trafiğe çıkışında aynı şeyler söyleniyorsa ne olur bide olaya bu taraftan bakın diyorum bir adam keyif olsun diye 5 defa ceza yermi 15 defa durdurulup beklermi?
  • Konuya yorumda bulunanlara teşekkür ediyorum sınavlarımdan dolayı konuya geç saatlerde bakıyorum elimden geldiğince kalp kırmadan anlayışlı bir şekilde cevap vermeye çalışıyorum verdiğim cevaplar bazen haddini aşmış olabilir buda derslerden kaynaklanan strese dayalıdır kimseye bir kırgınlığım yok eğer yanlış anlaşılan bir yorumum varsa özür dilerim amaç burada bağcıyı dövmek olmasın lütfen tarafsız şekilde yorum yapın ki bende olaya tarafsız bakabileyim kardeşimin bugün diğer avukatla görüşmesinden de aynı sonuç çıktı delil gerek demiş avukat yada valiye git konuş derdini anlat o sana bir çözüm bulur demiş bende bir kaç gün daha beklemesini söyleyip olayların devam etmesi halinde kamera ses kayıt sitemi ve yetkili tanıdıklarla görüşme kararı verdim ilerleyen günler ne gösterecek hepsini burada paylaşacağım verdiğiniz cevaplar için tek tek teşekkür ediyorum yeteri kadar bilgi sahibi olmamı sağladınız sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4n6a -- 29 Mart 2012; 2:11:20 >

• quote:

quote:

quote:

Dediğim gibi kardeşiniz haksız... Film cam egzoz felan ne gerek var apaçiliğe efendi gibi kullansaydı başına gelmezmiş böyle birşey ders olması iyi olmuş. Lakin altını çizerek söylüyorum bu durumda bile sizi haklı duruma düşürmüşler gerçekden ayıp insanları küçük duruma düşürmeye hakları yok. Kanunu hukuğu bilmem çokda umrumda değil ülkede adalet yok çünkü. Ben gücümün yetmediği yerde kestirmeden uzuyorum. Sizde öyle yapın ve uzayın satın arabayı gitsin başınız ağrımasın!

Cevabınız için teşekkürler ama küçük düşürülmek zorundamıyım (dilber ay geldi aklıma nedense ) onu anlamıyorum cezalardan sonra arabada sizin tabirinizle apacilik kalmadığı halde durumlar devam ediyor kestirmeden ben uzarsam siz uzarsanız bu böyle devam edip gidecek sonuç ne olacak aynı hamam aynı tas ben buna karşıyım bana kanunu uyguluyorsa bir polis hepsine uygulayacak bu kadar basit birisinin vali tanıdığı var diğerinin emniyet müdürü diğerinin milletvekili eğer kanun bana uygulanıyorsa onlarada uygulanacak kısa ve öz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Herkes kendine göre olay anlatır ama...

Bazı arkadaşları anlamak güç. Film var, egzos var diye polisin kafayı takmasını normal görüyorlar. Başka işleri mi yok? O şehirde hiç mi brandasız çakıl-moloz kamyonu yok? Hiç mi yaya geçidindeki yayaya yol vermeyen şöför yok?Hiç mi hayalet gibi arkada ışıksız traktör yok?

60-70 bin liralık İnisgnia'ya karbon tavan yaptırana ''Güzel olmuş'' diyorsunuz ama...

bende buna anlam veremiyorum sanki tek modifiyeli araç bizimki koca memlekette sadece bizim arabayla ilgileniyorlar çok fazla modifiyeli lüx araç var bana bu kanun uygulanacaksa diğer araçlarada uygulanması taraftarıyım cevabınız için teşekkürler

Benim arkadaşımda Infınıtı FX35 var ön camlar da dahil olmak üzere en koyusundan, ön camdan içeri gözükmüyor o derece yani. Diğer kısımlarını saymıyorum. Ama bir kez bile ceza yemedi neden? Çünkü araba lüx araba , çünkü arabayı futbolcu arkadaşları da kullanıyor, çünkü araba Maslak çevresinde en çok tanınan araçlardan dolayısıyla sağlam olduğunu bütün polisler biliyor,çünkü adam emniyet müdürleriyle kanka. Dolayısıyla bu ülkede adalet var diyenin aklına şaşarım. Kardeşim sende üzülme İçişleri Bakanlığına mail at derim ama sanmıyorum bir şey yapacaklarını. Twitter'dan devlet büyüklerine yazabilirsiniz. Benimde ufak bir olayda hakkım yenmişti bu yöntemlerle hakkımı aradım ve hakkımı aldım belki sende de işe yarayabilir.

• Yukarıda da yazmıştım, tekrar yazıyorum.
    Eminim ki kardeşiniz bunların sebebini biliyordur ve size herşeyi anlatmıyordur.

Ya kız meselesi, bir amirin kızı veya bir polisin sevdiği ile ilgili.
    Ya bir sivil ile tartıştı
    Ya trafikte saçmasapan hareketler yaparken birinin gözüne battı. Birkaç defa.

Yapılacak şeyleri arkadaşlar yazmışlar, dava falan hikaye, birşey çıkmaz.
    1. Emniyet müdürü veya valiye gidip durumu olduğu gibi anlatacaksınız.
    2. Arabayı değiştirecksiniz
    3. Sağlam torpilli birini devreye sokacaksınız. Savcı, milletvekili vs.

Ama bunlardan önce kardeşiniz tam doğruyu anlatmalı, sadece modifiyeli diye polisler bir araca bu kadar takmazlar.
    Başka birşey var belki sizden de saklanan.
  • Hocam ilginc bir olay. Bence sizi cekemeyen biri var ozellikle hep sikayet ediyor olanilir. En guzeli araci satin kurtulun.
  • yaziyi okuynca turkiyedeyken polisle bu gibi olaylar yuzunden yasadigim sorunlar aklima geldi. ya arkadas afedersiniz ama bu polisler kendini ne saniyor ya mutlaka iclerinde isini helaliyle yapan var sozum onlara degil ama cevremde polisi seven bir kisi bile yok ya kime polis desem ana avrat basliyor adamlar ayni sekilde bende, babam polis olsa ana avrat duz giderim. aslinda bakiyorumda coguda belalarini buluyorlar akrabalarim ve cevremdede polis olan tanidiklar var buyuk cogunlugunun basina bi bela geliyor colugundan cocugundan cikiyor. o kadar ah alirsan eninde sonunda buluyorsun belani
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.