Şimdi Ara

Yardım gerekli dava açacağız (konu biraz uzun) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
4.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: katip67

bence sorunun kaynağı senin kardeşin, devletin polisinin işi gücü yokta senin kardeşinin kullandığı arabayı mı takip edecek, burada da var bu sekilde insanlar, baba paralarıyla alınmış arabalarla hava atanlar, cevrede gürültü kirliliği yaratıpi, tehlikeli arac kullanarak trafiği katledenler.... v.s senin bu anlatmalarından hata kardeşinde bunun arabayla yada devletin polisiyle bir alakası yok, kardeşini biraz dizginlerseniz orta da hic bir sorun kalmaz.. yasal olarak yapabileceğin başkada bir sey yok, görevli memura görevi sırasında mukavametten bi anda kendinizi asliye ceza mahkemesinin hakimi karsınsında bulur kendini.

Baba parsıyla araba kullanmak güzel bir cümle olmuş 20 tane arabamız yok 1 tane var ve emek ürünü babam küçükken köyde çobanlık yaparmış bir şekilde kendini kurtarıp bu duruma gelmiş çok şükür nereden geldiğimizi çok iyi biliyoruz paranın içinde yüzerek büyümedik sizin söylem tarzınızla baba parasıyla hava atacak kadar küçülmedik ve Allah küçültmesin sorunun kaynağı kardeşin demişsiniz peki bir sorun olur iki sorun olur diğer mesajlarımda da yazdığım gibi adam akıllanır 5 kere ceza yemez 15 defa çevrilmez kusura bakma ama ben bunda art niyet ararım bu arada 5 ceza var ama 4 ü aynı ekip tarafında yazılmış buda rastlantı sanırım dediğiniz gibi polis neden uğraşacak işi gücü yokmu ama nedense 4 ceza aynı ekibe ait...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4n6a -- 29 Mart 2012; 18:41:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m4n6a

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerkara

tek sorunun aracı hızlı kullandığı ve abartı egzosda bulunduğundan hızın dahada hızlı gibi gösterdiği bu çok dikkat çekiyor ve çok şikayet geliyor yani polisede şikayet gelince durdurmak zorunda bende bir kere motosikletle hız yapmıştım sadece yarım dakika bastım akabinde 3 kez ayrı ayrı polis ekibi tarafından durduruldum. şehir içerisinde yapmasın kardeşinde dikkat çekici hareketler hız, müzik sesi vs. şehir dışına çıksın çok basası varsada. avukatla hukukla birşey elde edemezsiniz yasalara göre haklı değilsinizki avukat kurtarsın.

Arabada abartı ekzoz yok bunu demem 10 oldu galiba ekzozdan ses çıkmıyor sadece EKZOZ UCU VAR görüntü amacı ile dğer cevaplarda verdiğim gibi diyelim ki 1 olur 2 olur bir daha hız yapmazsın cezalardan sonra ama aynı sebepten durdurulması neden ? ilerleyen günlere bakacagız haklımıyız haksızmıyız teşekkürler...

edit: kelime ekleme

• Geçmiş olsun öncelikle. Birçok arkadaşım söylemiş size takmış biri var ve bu takan kişide 8 ekip arabası toplayacak güçte biri. Dolayısıyla olayı tatlı dille ve gerekirse yukardan halletmeniz gerekiyor. Birde benden tavsiye bazı şeyleri iyi araştırın , çektiğiniz video'nun ses kaydının bir geçerliliği olacağını sanmıyorum. Bunun için savcılıktan izin almanız gerekebilir. Bunun dışında bir zihniyet hatası var. Birkaç fotoğraftan bahsetmişsiniz büyük ihtimalle facebooktan buldunuz. Bu gibi şeylerinde hukuk içinde bir değeri yok. Adamın drag yapar gibi fotoğraf çektirmesinin konuyla bir ilgiside yok. Zaten hukukun eksikliği bu noktadanda hissediliyor. Herkesin eşit olması , drag fotoğrafı çektiren polis varsa , bende cam filmi taktırırım gibi bir durum değil. Sadece ben cezamı öderim , poliste ödesin diyebilirsiniz. Konuyu örnek olarak verdim. Bunu bir kanıt gibi elinizde olduğunu düşünmeyin. Bu eleştirimide sakın kötüye yormayın. Bazen dışarıdan fikir almak beklendiğinden daha faydalı olabiliyor. Zurna'nın zırt dediği yer kimse bu derece bir uğraşıyı egzos , cam filmi için vermez. Belki de hiç farketmeden , bir olay oldu. Sanırım sizede söylemişler , emniyet müdürünün arkadaşıyla ilgili olanı. Başka sebep aramaya gerek yok. Bu konuyu ulaşabileceğiniz en yüksek merciden çözmeye çalışın ha bu arada ille dayı bulun demiyorum. İl veya ilçe emniyet müdürüyle efendim böyle böyle diye yapacağınız bir konuşma bütün olayları çözebilir. Bu elbette benim fikrim uygulayıp uygulamamak size kalmış. Sınavlarda başarılar dilerim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Edbytc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Edbytc

Arabayı ilk durdurduklarında komiser yakınınız varmış onu aramışsınız. Olaylar devam ettikten sonra neden aramadınız komiser yakınını madem kardeşiniz haklı komiser tanıdığınız sizi savunurdu sonuna kadar.

bir araya sokarsın 2 araya sokarsın bundan sonra sende başka çareler aramaya başlarsın ilk olay oldugunda bağlatmayı engelledi sadece ondan sonraki olaylarda sadece fikir alışverişinde bulunuldu bu arada yaşadığım şehir "TORPİLLİ ŞARK BÖLGESİ" diye geçiyor bilmem bunun anlamını biliyormusunuz terör yok olay yok ama şark bölgesi ve genellikle yüksek yerden torpili olan polisler geliyor torpil torpilden üstün ki 1-2 kere müdahele edebilmiş bilmem anlatabildin mi....!!!

Eee işte kendin itiraf etmişsin torpilli şark bölgesi diye. Alışmışsınız torpile. Nerden biliyorsun kardeşinin de o komiser yakınınıza güvenip trafikte hatalar yapmadığına. Madem ilk durdurmada torpil istediğiniz komiser yakınınız sonraki olaylarda size tafsiyeler vermiş neden torpili birakıp o tafsiyeleri dinlmediniz. bilmem anlata bildim mi?

Sanırım anlama sorunu yaşıyorsunuz yada yazayım karşı tarafı gıcık edeyim çabasındasınız torpilli şark bölgesi demek ; "POLİS İN TORPİL KULLANARAK ŞARK GÖREVİNİ OLAY OLMAYAN YERLERDE YAPMASI DEMEK (bknz : google ) " olaylara bakma açınızı tekrar değerlendirmeniz tavsiye ediyorum olayı nereden anlamak istediğiniz belli oradan anlayıp cevap verecekseniz lütfen cevap vermeyin birisine güvenip iş yapacak tiplerden değiliz merak etmeyin tanıdığa ricamız 1 kere geçer 2 kere geçer adama güvenip yapmadığı ne malum diyorsunuz adamın işi gücü yok 10 defa benimle mi uğraşarak mantıklı yaklaşmanızı tavsiye ediyorum ve size torpilsiz bir hayat diliyorum sağlıcakla kalınız...

Kardeş madem haklısın. maden tanıdıklarla işi bitmezsin. ilk olayda neden hemen komiser tanıdığına rica ettin. Unutma resmi makamlarda yakınına ricada bulunmak torpilin diğer adıdır. Ya dayı rica edersem benim bu dosyayı sümenaltı et gibi :) Hem ikincisi senin yazdıklarına göre senin ricanda sadece bir değil bir çok defa rica etmişsin tanıdığınaki o sana her seferinde tafsiyelerde bulunmuş. Al işte senin yazdıklarını sana kanıt gösteriyorum sen nereden anlamak istersen artık

• quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

bence bir süre kardeşiniz kullanmasın. siz kullanın arabayı. böylelikle öncelikle sorun kardeşiniz de mi yoksa araba da mı olduğu ortaya çıkar.

allah'tan ilk mesaja uzun uzun alıntı yapmışsınız, yoksa anlaşılmayacaktı kime yazdığınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

bence bir süre kardeşiniz kullanmasın. siz kullanın arabayı. böylelikle öncelikle sorun kardeşiniz de mi yoksa araba da mı olduğu ortaya çıkar.

allah'tan ilk mesaja uzun uzun alıntı yapmışsınız, yoksa anlaşılmayacaktı kime yazdığınız

bu mu yani şimdi sorun? sizin bu yaptığınız bana sevmediğim bir şarkıcının bir şarkısının sözlerini getirdi aklıma.

nerden baksan tutarsızlık
    nerden baksan ahmakça...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

bu mu yani şimdi sorun? sizin bu yaptığınız bana sevmediğim bir şarkıcının bir şarkısının sözlerini getirdi aklıma.

nerden baksan tutarsızlık
    nerden baksan ahmakça...

evet aynen öyle... tutarsız ve ahmakça...

• konuyu saptırma arkadaşım. sanane istediğim yerden alıntı yaparım..
  • Sonuna kadar gidin derim hakkınız bence
  • Bence kardeşinde hata var, sana tamamen doğruları anlattığını düşünmüyorum. Belli ki yaşının verdiği heyecanla müziğin sesini biraz fazla açıp, hızlı kullanmış arabayı. Cam filmi de bence gayet koyu, arabanın içindeki gözükmüyor gibi. Polisin işi zaten böyle araba kullananları, hele bir de şikayet varsa, üst araması, ceza vs ile bezdirip aynı hareketlerin tekrar edilmemesini sağlamak. Bizim sokaktan da bazen 70-80 ile giden arabalar oluyor, içinde genç yaşta çocuklar. 1-2 sefer polis takip edip durdurdu. İçeri atacak halleri yok işte bu şekilde bezdirmeye çalışıyorlar, haklılar da. Bence git kardeşinle konuş, kardeşin bana pek de suçsuz gibi gelmedi (tehlikeli araba kullanma, ani şerit değiştirme , trafiği tehlikeye sokma , yüksek sesle müzik dinleme v.b..) hatta bu şikayetlere bakılırsa kardeşin maganda bile sayılır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bountr -- 5 Nisan 2012; 5:11:31 >
  • quote:

Bir gelişme var mı?
  • Hocam kardeşiniz ne yapmış tam bilmiyorum (hiç suçu da olmayabilir) ama şahit olduğum bir olayı anlatayım. Antalya da özel halk otobüsü bayan resmi kıyafetli polise kimlik sormuştu. Bayan memur kibarca resmi kıyafetliyim beyefendi filan dedi. Neyse şöför ısrar etti ve polis kimliği gösterdi. Memur indi fazla geçmeden polis durdurdu. Hani tabir tam yerinde olacak otobüsü cezaya boğdular. Sonra polis arkadaş anlattı . Otobüs şöförüyle baya uğraşmışlar. Ceset torbasından, şerit ihalai vs. kadar cezalar kesilmiş. Acaba bu tarz birşey mi oldu?
  • Bu topikte en yukarılarda bir yerde bir yazı bıraktım..Hiç kimse okumadı ve bu adam bunu yazıyor ,işte anlatıyor diye düşünmedi..Size verdiğim reçete en kısa ve etkili çözüm reçetesiydi..Bu olay torpil, yada bilmem ne aramak değil...Oranın en yüksek mülki amirine başınıza gelenleri anlatın ve yardımını isteyin...Hepsi bu kadar..Olayın devamı nasıl gelecek görün..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Söylediğim gibi size arama yapılmasıyla ilgili bir kağıt ibraz edilmediği sürece kesinlikle arama yapamazlar ancak dava etme gibi bir yola girerseniz gerçekden olayın büyüme gibi bir durum söz konusu olabilir.Bu yüzden dediğim gibi yapın eğer bir daha böyle bir olay olursa arama yaptırmayın merkeze çekin aracınızı ve orada bir rütbeli ile görüşün başka her hangi birşey sonuç vermez.

Teşekkürler bu günlerde bir daha yaşanırsa böyle bir olay dediklerinizi ileteceğim arabayı aratmasın emniyete çektirsin.

inş. bir yıl önce verilen tavsiye insanların başına iş açmamıtır. araç aramalarında herhangibi yazı emir vs gerek yoktur adamı gözaltına aldıracaksın. konut aramalarında yazılı emir hakim ve mülk amiri tarafından imzalanan belgeyle yapılır.. kimse yazılı belge varmı uoksa arayamazsınız demesin sakata gelirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.