Şimdi Ara

[YARDIM] HP PAVILION DV2000 Serisi ve HP Türkiye Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerika'dan aldığım HP Pavilion dv2000 serisi notebook arıza yaptı. (Arıza: normal bi şekilde kapattığım laptopumu açmaya çalışınca bir uzun iki kısa bip sesi geliyor, ekrana hiç görüntü gelmiyor ama diğer ışıklar ve HDDnin aktivitesini gösteren ledler aktif. Bazen ise açılıyor, restart edince yine ayni bipleri veriyor va açılmıyor)

İstanbul Talatpaşa Mah. Akçalı Sok. No:3 Kağıthane deki bölge onarım merkezine götürdüğümde ise Amerika'dan alınmış olduğu için destek veremeyeceklerini Amerika'ya yollamam gerektiğini söylediler. Başka kimsenin başına geldi mi bu olay? Burada yaptıramaz mıyım?

Türkiye'de HP'ye yaptıramayacaksam HP Servisi hariç güvenilir bir şekilde tamir ettirmenin bir yolu yok mu acaba?
    ACİL CEVAP bekliyorum. Teşekkürler.

• bazı firmalar global garanti veriyor.mesela asusta bu var ama hp yi bilmiyorum.hp servisine yine tamir ettirebilirsin ama parayla.kadıköy yazıcıoğlunda birçok teknik servis bulabilirsin tabi kazıklanma tehlikesi de vardır.bu arada iki bip sesi ram hatasıdır.
  • Kazıklamadan laptopumu tamir ettirebilecegim biryer önerisi olan var mi?
    Cevaplarsaniz çok memnun olurum.Teşekkürler.
  • yok mu bilen biri?
  • Ne biçim bir iş ya bu Hp gibi bir markanın uluslararası garantisi olması gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.