arkadaşım bence ipaq al p800 bende kullandım biliyosun p910i ile aralarında ekran farkı ve bi kaç ek özellikten başka fark yok...çabuk sıkılırsın inan bana!! bence ipaq al..windows un keyfini çıkar
hp kaliteli bir marka hemde
p910i al
bencede ipaq al.
abi ipaq kaçırılır mı yaw ama onun fiyatı ne kadarki belki bende alırım eğer çok pahalı değilse
ipaq düşünme dahi sorman ayıp
ben de ayni celiskiyi yasadim ama sonunda ppc aldim.ve en iyi secimi yaptigimi gordum.simdi hicbir telefonu kullanamiyorum.ppc nin keyfi bi baska.hergun yeni bisey kesfediyorum.hic dusunmeden ipac almalisin.kesinlikle pisman olmazsin.
Merhaba,
Cevaplar için sağolun arkadaşlar. Biraz erteleyip IPaq alacağım galiba ama hala P910i'den vazgeçemiyorum. Malum P800'den sonra bağımlılık yaptı. Fiyatlar düşmeye başladı. Bİr kaç ay içerisinde 600 USD'ye alınarbilir hale gelir. Bazı kullanan arkadaşlara sordum nasıl diye. Cevap "Notebooku kulağına dayayıp konuşuyor gibisin" oldu :) Bluetooth kulaklık şart gibi.
bence p910i kendin diyon bağımlılık yaptı diye ötesi varmı hem ipaq 190 gr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme