Şimdi Ara

Yardım Ipaq 6340 mı P910i mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

P800 telefonumu değiştireceğim ve iki seçeneğim var. Aşağı yukarı her ikisini de aynı paraya alabileceğim iki cihaz arasında takıldım kaldım.

Birisi IPaq 6340 (http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/sm/WF06a/1090731-1113775-1113775-1113775-1117947-4865719.html ) diğeri ise P910i.

Ne dersiniz?

Yardımlar için teşekkürler şimdiden.

• arkadaşım bence ipaq al
    p800 bende kullandım biliyosun p910i ile aralarında ekran farkı ve bi kaç ek özellikten başka fark yok...çabuk sıkılırsın inan bana!! bence ipaq al..windows un keyfini çıkar

hp kaliteli bir marka hemde
  • p910i al
  • bencede ipaq al.
  • abi ipaq kaçırılır mı yaw ama onun fiyatı ne kadarki belki bende alırım eğer çok pahalı değilse
  • ipaq düşünme dahi sorman ayıp
  • ben de ayni celiskiyi yasadim ama sonunda ppc aldim.ve en iyi secimi yaptigimi gordum.simdi hicbir telefonu kullanamiyorum.ppc nin keyfi bi baska.hergun yeni bisey kesfediyorum.hic dusunmeden ipac almalisin.kesinlikle pisman olmazsin.
  • Merhaba,

Cevaplar için sağolun arkadaşlar. Biraz erteleyip IPaq alacağım galiba ama hala P910i'den vazgeçemiyorum. Malum P800'den sonra bağımlılık yaptı. Fiyatlar düşmeye başladı. Bİr kaç ay içerisinde 600 USD'ye alınarbilir hale gelir. Bazı kullanan arkadaşlara sordum nasıl diye. Cevap "Notebooku kulağına dayayıp konuşuyor gibisin" oldu :) Bluetooth kulaklık şart gibi.
  • bence p910i kendin diyon bağımlılık yaptı diye ötesi varmı hem ipaq 190 gr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.