Şimdi Ara

Yardım isteyen veya soruları olan var ise.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaşımın önerisi ile bu forumda sınava girecek arkadaşlara yardım etmek istedim.Sen kimsinde diyecek arkadaşlar için 2015 yılı Türkiye 1700 MF3 ile bir tıp fakültesine yerleştim.Lys matematiğim full idi.Ego kasmak gibi bi derdim yok sadece sen kimsin gibi tepkiler almamak için yazıyorum.Eğer yardım isteyen kafası karışık arkadaşlar var ise bu konu üzerinden veyahut mesaj atarak benimle iletişime geçebilir.Yardımcı olmak bildiklerimi aktarmak isterim.
    Edit:Internete devamli bakamayan duzenli danismak isteyen arkadaslar olursa benimle özelden iletisime gecebilir.Telefonlardsn sms yoluyla yardimci olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arachnoidea -- 5 Ocak 2017; 2:1:28 >

• LYS Matematik 35+ için bir öneriniz var mı? Gerçi Geometriyle birleşti ama sorum Matematik kısmı için.
  • YGS fen kısmı için önerileriniz? Konuları çalışsam da tam hakim olamıyorum gibi hissediyorum matematikte 20 ile başladım şu an ortalama 35 geliyo matematiği çalışarak yükseltebildim ama fene 25 ile başlamıştım hala 30 32'de seyrediyorum. Bunu aşmak için ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcatharsis -- 4 Ocak 2017; 19:51:48 >
  • Up
  • Matematik tamamen soru cozme işi.Sadece soru cozdugunuz takdirde konu tekrariyla vakit kaybetmeyeceksiniz.Türev ve integral agirlikli calisin farki yaratan kisimlar o kisimlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesyapistir3169

YGS fen kısmı için önerileriniz? Konuları çalışsam da tam hakim olamıyorum gibi hissediyorum matematikte 20 ile başladım şu an ortalama 35 geliyo matematiği çalışarak yükseltebildim ama fene 25 ile başlamıştım hala 30 32'de seyrediyorum. Bunu aşmak için ne önerirsiniz?

Açıkcasi ygs fende ben hic soru cozmesem ayni neti yapardim.Konu tekrari yapin bol bol.Hic bi deneme sinavdaki gini sorular getirmiyor onunuze.Sadece konuyu bilip bilmediginiz ve birazda yorum yetenegi.
  • Suan 15 tatiline kadar kalan lys eksiklerini kapaticam da Mat. integral başlarina kadar başlari dahil kimya organiğe kadar alkan alken falan dahil fizikte 12.sinif isledigimiz konulari tekrar etmeyi dusunuyorum biyolojide konularim bitti evrim kaldi bir tek sistem tekrari yapicam senin önerdiğin bir konu varmi ygs den önce halledilmesi gereken ? 15 günüm var 15 tatilde ygs ye ağirlik vermeyi düşünüyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15 tatilden sonra sadece ygs çalışin katiliyorum.Ben 15 tatile kadar turev ve integral konularim haric lys mati bitirmistim.Yapabilirseniz cok faydssi dokinir.Ygsden sonra sadece Turev ve integral cozmek cok gelistirir.Diger konulari da icinde barindiran bi koni turev integral.Zaten fen dersleri lys ygs karisik tarzi ilerliyor.Organik cozun bol bol
  • Bugün lys mat denemesi olduk 44 mat 11 geo yaptım :( ygsde de 125 130 civarındayım (düşük olan kısım fen , tmyim) geometrinin birleşmesiyle geometrinin önemi arttı . Bu dönemler ne yapmamı önerirsin bölüm denemesi aldım birsürü hiç bakamıyorum neredeyse çok kararsızlık yaşıyorum ne çalışacağım hakkında ve ne zaman tamamen ygs odaklı çalışmamızı önerirsin. Teşekkürler
  • Ben son 1.5 aya kadar ara ara ygs calisiyordum son 1.5 ay ise elime lys kitabi almadim.Oncelikle on yargili olmayin tm ogrencisiyim fen olmuyor duye.Deneme sorulari ve esas sinav cok farkli.Bizim senemizde bir tsne islemli soru yoktu.Sakin olup dusundugunuz ve soruyu anladiginiz takdirde cozersiniz.Sadece cografya bilgi isteyen kisim gerisi bilmeden sadece yorumla 30 ustu yapilir.Yapan arkafaslarim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arachnoidea

Matematik tamamen soru cozme işi.Sadece soru cozdugunuz takdirde konu tekrariyla vakit kaybetmeyeceksiniz.Türev ve integral agirlikli calisin farki yaratan kisimlar o kisimlar.

Teşekkürler
  • Ygsye kadar hangi lys konularını kaçar kaynaktan bitirmiştin ve son 1 aylık periyoda girdiğinde ygs netlerin kaçtı
  • Fizik için önerileriniz var mı lys adına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dofuber

Ygsye kadar hangi lys konularını kaçar kaynaktan bitirmiştin ve son 1 aylık periyoda girdiğinde ygs netlerin kaçtı

Son 1.5 aya kadar matematikten sadece turev integralim kalmisti.Kimyadan organige ufsk ufak bakiyordum okuldan gordugumuz kadar.Acickasi diger dersler zaten ygs lys karisik sayilir topluca ilerliyordum.Son 1 aylik periyotta cok inis cok cikis yasadim netler konusunda.Sinavina gore degisir.Ancak sakin kaldiginiz takdirde ve sorulari anlamaya calistiginiz takdirde netler yukselir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luxurian

Fizik için önerileriniz var mı lys adına

Lys fizik onem verilmeyen konular genelde yildizsilar tarzi sozel konular oluyor.Bunlara onem verin.Yarisindan cogu sozel oluyor artik lys fizigin.Ve konu mantigini ogrenmeye calisin.Biraz da iyi hoca isi acikcasi
  • Arachnoidea A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sanırım zor mekanik sorularıyla zaman kaybetmemem lazım, bu arada yazmayı unutmuşum başarınız için tebrik ederim
  • Estafurullah lys sorularinin bilgi sorulari sadece konuyu bilip bilmediginize bakar asla uzun uzadiya islem cikmiyor artik.Yani herhangi bir test kitabinin o konuyla ilgili ilk sorusu gibidir sorular kolay
  • Yukarı
  • Arachnoidea mater spinalis. Nöroanatomiden sıkılıp dhye konu açan tıpçı aynı dertten muzdaripiz be kardeş
  • Orient32 O kullanıcısına yanıt
    Bunaldim yemin ediyorim :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.