Hiçbir lnk uzantılı dosyanın simgesi görünmediği gibi, ulaştıkları dosyaları da çalıştırmıyorlar. Açılışta çalışması gereken programlar için de "açmak için program seç" sorgusu ekrana geliyor. neden kaynaklanıyor olabilir?
c ile d yerdeğiştirmiş olabilir. eğer iki ayrı birimse tabii. kısa yolların gösterdikleri hedefler doğrumu ki?
Eğer yollar doğru ise herşey normal ise ve hala açılmıyor ise büyük bir ihtimalle bilgisayarında virüs var :)
forum sahipleriii!! silvershadowdan şikayetçiyim..... gülüyor ağlanacak virüsüme:)) teşekkürler arkadaşlar. yusufali diyor kimileri, namı diğer ile sircam virüsünden bahsediyorlar. symantec ten ve kasper den birer tool indirdim. symantec tüm bilgisayarı tarıyor. olmazsa kasper arasın. yine olmazsa sistem kurmak, yine olmazsa format atmak, yine olmazsa... bağırsaklarını söküp parça parça satmak:))
Başıma gelmiştirde o yüzden gülüyorumdur :)) Kusura bakma hakkını helal et...
estağfirullah. ancak sorunu nasıl aştığını da paylaşırsan sevinirim silver.
Büyük bir ihtimalle format atman gerekicek :) Yada bi tarattır bakalım... Ne sonuç çıkıcak... Ama büyük bir ihtimalle virüs var...
symantecin de kasperin de toolları sorunu çözmedi. belki de virus o virus değildi. sistemi geri yükledim, formatlamaya gerek kalmadı.
Sorunun hallolmasına sevindim ben genelde sistem geri yüklemeyi devre dışı bıraktığım için :) bende sorun olunca ya image geri yüklüyorum yada format :)
sistem geri yükleme olayından en az üçüncü faydalanışım. ikisinde de virüs sorunu vardı. ikisinde de kurtulabildim. ama bu sefe kardeşimin yüklediği oyundan olduk. şimdi cdleri arıyoruz. teşekkürler..