Şimdi Ara

yardım : kredi kartıyla taksitli alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar sizlerden bu konudan yardım almak istiyorum. Durumu şöyle izah edeyim.
    Yapı krediden 500 limitli playcard aldım. Ve ben taksitle 1000 liralık bilgisayar almak istiyorum. Tabi bunu almak için 500 limitin yanında bir extra karta 500 nakit olması gerektiğini de biliyorum. Karta 500 nakit de ekledim diyelim. Sorum şu Alışverişi yaptıktan sonra hani ilk taksit olan 100tl düşecek ya kartımda limitiyle birlikte 900 tl kalıyor. Ben o 900 tlyi harcayabilirmiyim?

• Nakit kısmını bilmiyorum da eğer kredi kartının limiti 1000 liraysa ve sen 1000 liralık bir şeyi taksitle alırsan, limitteki kalan 900 lirayı harcayamazsın
  • aylık ödediğin borç miktarı kadar kartında harcayabileceğin bakiye olur.. örneğin 1.000 liralık alışveriş yaptın 10 taksitle aldın aylık 100 lira ödemen var.. ilk aylık borcun olan 100 lirayı ödedin borcun 900 lira kaldı, kullanabileceğin bakiyen 100 lira anladın mı..?
  • karta koyma 500u nakit olarak yaninda gotur adama de 500 nakit geri kalanda karttan taksitle de o kadar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartın limiti 500 TL iken 500 daha yatırırsan ve kullanılabilir tutar 1.000 TL olursa limit üstü işlem yapman gerekir ki ödeme esnasında onaylanmama sorunu yaşayabilirsin bu bir..İkincisi birçok işyeri ürün tutarını peşinen karttan çeker,yani sen 1.000 TL'lik ürün alırsan ve onay alma sorunu yaşamazsan karttaki 1.000 TL çekilir ve limit kalmaz sen bu tutarı bankaya taksitle ödersin..Yani 1.000 TL'lik ürün aldım nasılsa taksitle ödeyeceğim ve aylık 100'er TL düşecek karttan gibi bir durum yok..

Not: Söylediklerim bankaya ve alışveriş yapılan işyerine göre değişebilir..
  • cevaplayan tüm arkadaşlar teşekürler.az çok bişey anladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.