Şimdi Ara

Yardım , Laptop'tan Sony 5.1 Anfiye ses aktarmıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar üstadlarda bir konuda yardım almam mümkünmüdür? Elimdeki Acer marka LAPTOPtan LCD TV ye görüntüyü AVG kablo yardımıyla aktarabildim fakat home cinema sistemi için kullandığım Sony 5.1 anfime sesi aktaramadım, yani görüntü var ses yok , laptop tan anfiye bir ucu laptop'a giren tekli , bir ucu kırmızı beyaz jak aldıp anfide boş olan bir yere girdim fakat sesi anfiye iletemedim , bir yerde atladığım bir şey mi var , yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drummer2003 -- 7 Ağustos 2009; 9:59:21 >

• amfiye girdiğiniz yeri menüden seçtiniz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: drummer2003

Merhabalar üstadlarda bir konuda yardım almam mümkünmüdür? Elimdeki Acer marka LAPTOPtan LCD TV ye görüntüyü AVG kablo yardımıyla aktarabildim fakat home cinema sistemi için kullandığım Sony 5.1 anfime sesi aktaramadım, yani görüntü var ses yok , laptop tan anfiye bir ucu laptop'a giren tekli , bir ucu kırmızı beyaz jak aldıp anfide boş olan bir yere girdim fakat sesi anfiye iletemedim , bir yerde atladığım bir şey mi var , yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.

BU şekilde 5.1 ses alamayacağınızı biliyorsunuzdur diye umuyorum.Sadece stereo ses alırsınız.Eğer LapTop'ta optik spdif var ise optic kablo aracılığı ile anfinin optik girişine girersiniz 5.1 ses alabilirsiniz.Hem de anfi ayarlarını kendi yapacak.Ama ses kartından ses çıkışını digital ( pass trough ) seçmelisiniz.

Kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.