Şimdi Ara

Yardım Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar pazar gunu teknosadan almıs oldugum xperia z2 marka telefonumda kasa acikligi ve siyah ekranda 5 adet olu piksel mevcut 2 si belirgin 3 u dikkatli bakinca goruluyor.Simdi soracagim sorulari tecrubeli arkadaslar cevaplarsa sevinirim.Arkadaslar ben ilcede oturuyorum telefonu aldigim teknosada ilde yaklasik 1 saatlik yol var ve gitme gelme masrafi vs.. Bugun magazayi aradim durumu anlattim telefonu yarin getirmemi servise yollayacaklarini soylediler bende Sony i aradim onlarda telefonu orjinal kutu ve faturasiyla Ankara kvk servise yollamami kagida sorunlarmi ve doa kanunu kapsaminda degismek istedigimi yazmami soylediler.Simdi arkadaslar ben kayseride oturuyorum sizce ben bu telefonu teknosa araciligiyla mi yoksa kendim mi yollamaliyim.Telefonda sony yetkilisi ile konusmamda kendim yollarsam daha cabuk olacagini soyledi cunku teknosada magazada bekleme vs vs sureler olucak telefonu kendim mi gondereyim servise yokda teknosa araciliylami hangisi daha iyi olur.Telefon daha 6 gunluk.Ben telefonun orjinal faturasini koyarsam icine bu fatura yine bana gelirmi garantide vs sıkıntı yasarmiyim degisim olursa telefonu bana teknosami vericek yoksa servis adresimemi yollicak kesin degisim olmasi icin ne yaspmaliyim kafam cok karisik daha once boyle bisey gelmedi basima telefonu sifirlamam gerekiyormu ? Bilgili arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Class -- 1 Ağustos 2015; 22:57:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Hocam sıfırlama Sony i ara bir konuş durum
    Selamlar

• Sony aradım dün zaten bugün tatilmiş arayamıyorum.Diyorumki ben bugün teknosayamı götüreyim onlar yollasın yoksa yarın benmi yollayayım hangisi daha garanti olur.Degişim olursa benim faturamdaki imei ile gelen telefonun imeisi aynı olmicak ordada işler karışıyor bunlar bana bir fatura vs yollar mı ?

• Hocam teknosa bazen kendi servisine götürüyor bence Sony yarını bekle
    Selamlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım gerekiyor
    2 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.