Şimdi Ara

Yardım Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim oyunlarda gordugum mavi ekran ve görüntüyü durdurdu hatası alıyordum daha sonra maalesef yanlis bir driver yukledim.Bunu bir programla kaldirdim (DisplayDriverUninstall)
    Kaldirinca otomatikmen cozunurluk dustu simdi bilgisayari aciyorum dogru driveri yuklemeye calisiyorum fakat yuklemenin ortasinda ekran birden gidiyor ve monitorun isigi yanip sonuyor.Dolayisiyla driveri yukleyemiyorum.Sorunumu anlatabilmisimdir insallah yardimci olursaniz sevinirim.
    Ekran kartim : ATİ HD3870 Sapphire
    PSU : MAX380W TOTAL MAX 400W

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• su programi indir ac bir klasore.makineyi acarken f8 tusuna basip biostan sonra guvenli modu sec programi calistir amd suruculerini kaldir hatta bastan acinca bir daha gir nvidia suruculerini de kaldir bilmiyorum nasil yanlis bir surucu kurdun?daha sonra normal modda kendi suruculerini kur.

http://www.wagnardmobile.com/DDU/

haydiii zaten senin dedigin program da buymus ama guvenli modda yaptin mi ya da nvidia suruculerini de sildin mi?kurmaya calistigin surucu nedir?format cozer bu sorunu da hani formatsiz programla hallet diye yazdim ama zaten denemissin gibime geliyor.
  • kardes guvenli mod ilk aklima gelen seydi fakat f8le guvenli modda acilmiyor

• gercekten bende sasirdim eskiden aciyordum fakat f8 ise yaramiyor suan sistem geri yuklemeyi deniyorum

• maalesef sistem geri yuklerken bile ekran gidiyor format atarkende gitmesinden korkuyorum.

• sorun gittikce buyuyor resmen artik pc hic acilmiyor suan bios ayarlarindan baska hicbiseye girrmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım gerekiyor
    2 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.