Şimdi Ara

Yardım lazım bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2+1 ses sistemleri için ac 97 ses kartları ya da bildiğimiz klasik tek jack girişli
    seskartları yeterlimidir ayrıyeten 2+1 uyumlu ses kartı almaya gerk varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinbattal -- 7 Ağustos 2007; 11:03:57 >

• hayır gerek yok ac97 yeterli olur çünkü 2.1 için tek giriş gerekli
  • çok tşk valla sabahtan beri cevap bekliyorum
  • ama onboard dediğimiz kartlardan 2.1 olsa bile daha kaliteli ses almak mümkün daha sonradan alıcağımız 5.1 veya 7.1 kartların 2.1 ses sistemlerimize daha iyi performans almamız sağlar örnek vermek gerekirse ben daha önce creative ı trigue ve şimdi z2300 kullandığım setler arasında çok belirgin ses değişiklikleri göze çarpıyo bi arakdasada z2300 beyendiği için onada aynısıdan aldık ewe kurdugunda aldığı ses arakdasımı baya bir şaşırtmıştı demişti bana başka hoparlör mü aldırdın lem diye söylemişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

ama onboard dediğimiz kartlardan 2.1 olsa bile daha kaliteli ses almak mümkün daha sonradan alıcağımız 5.1 veya 7.1 kartların 2.1 ses sistemlerimize daha iyi performans almamız sağlar örnek vermek gerekirse ben daha önce creative ı trigue ve şimdi z2300 kullandığım setler arasında çok belirgin ses değişiklikleri göze çarpıyo bi arakdasada z2300 beyendiği için onada aynısıdan aldık ewe kurdugunda aldığı ses arakdasımı baya bir şaşırtmıştı demişti bana başka hoparlör mü aldırdın lem diye söylemişti

benim onboard ama 2+1 felan desteklemiyo sen performans düşük mü olur diyosun sadece çalışır ama dimi

• konuya daldım ama daha mekanik ses alırsın tabikide alacağın creative ses kartı ile farkı çok rahat anlıyabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.