Şimdi Ara

Yardım lazım! Cpu ısısı biranda 4-5 derece yükseld

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cooler Master X-Dream SE fan ile default 36derece çalışıyodu 2300Mhz 1.750v da max 50dereceye çıkan cpu default 2500+ da 1.60v da 46-47 gösteriyo [ops] yanacak cpu

• çok enteresan bu olay arkadaşımın başınada geldi onunki biraz farklı ama 1700+ var onda o-c yi felan hiç sevmez kendisi defaultda 50 derecede çalışan işlemcisi benim verdiğim gaz sonucunda 2200 mhz ye çıkardık ısı 45 dereceye indi şimdi böyle kullanıyor.:))
  • ya çok anormal bi durum cpu ya oc bile yapamıyorum 3dmarks da kitlenip kalıyo fanmı bozuldu acep yoksa [bwlng]
  • fan ile ilgili bir tuhaflık var fanı kendin monte etti isen ve söküp montajını kendin yapabiliyorsan fanı kontrol et,yeniden monte et,heatsink i bi güzel temizle parlat thermal macunuda bi güzel yedir güzelce sonra paketle tekrar monte et dostum yoksa normal bi durum değil.
  • mosfetlerin üstüne kalın bi hs yapıştırdım tepesine cpu fanı monte ettim böle oldu
  • yapıştırdığın madde belki ısı yalıtımına izin vermiyor olabilir ne kullandın bunun için
  • zalman ın anakat hs nin yapıştırıcısı ondada öle bişi olmaz heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • korkarım zalmandan töbe [bye]
    sen işlemci fanını kontrol ettinmi
  • belki oraları kurcalerken fanı kaydırdın oda macunu daııttı bi kontrol et derim
    saygılar.................
  • Evet buda bi ihtimal fanı oynatmadığımdan emin ama yinede söküp bakmak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.