Şimdi Ara

YARDIM LÜTFEN!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar spellsinger ın skilleri: aura symphony, elmental symphony ve blizzard...bu skilleri kullanamıyorum...

kullanmak için ne yapmam lazım....yardımınız için şimdiden teşekkürler

• Hangi serverdasın? Önemli.

Emin değilim; ama bazı serverlarda çalışmıyor olabilir o skiller. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xasiork

Arkadaslar spellsinger ın skilleri: aura symphony, elmental symphony ve blizzard...bu skilleri kullanamıyorum...

kullanmak için ne yapmam lazım....yardımınız için şimdiden teşekkürler

Seed of Water skilini 3 kez kendine basiyosun buff gibi. Sonra 10 saniye içerisinde bu üç skilden bir tanesini kullanabilirsin.
  • Ben Abyss in PVP serverinda kasiorm x300...

seed of water ı kullanmayı denedim ama bir kere yapabiliorm en fazla ....cool down ı da cok uzun
  • alla alla o zaman bu konu beni aşar. Abyss ciler gelsinler. Onlar yardım ederler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xasiork

Ben Abyss in PVP serverinda kasiorm x300...

seed of water ı kullanmayı denedim ama bir kere yapabiliorm en fazla ....cool down ı da cok uzun

zaten olayıda o.Seni başkasının seed lemesi gerekiyo bu tarz spellerde.300+ powera sahip bi büyüyü auraflare gibi atmayı düşünemezsin
  • hmm....anladım

peki elemental symphony deki the force of fire ve the force of wind olayı nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaten bbu büyüleri sadece seed of waterle yapamazsin belli kombinasyonlar var sorcerordanda ( fire olan mesela ) seed isteyebilir bazı skiller

o yüzden hangi skili atmak istiyorsan once ona uygun seed alman gerekli :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.