Arkadaslar spellsinger ın skilleri: aura symphony, elmental symphony ve blizzard...bu skilleri kullanamıyorum... kullanmak için ne yapmam lazım....yardımınız için şimdiden teşekkürler
Hangi serverdasın? Önemli. Emin değilim; ama bazı serverlarda çalışmıyor olabilir o skiller. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.
quote:Orjinalden alıntı: Xasiork Arkadaslar spellsinger ın skilleri: aura symphony, elmental symphony ve blizzard...bu skilleri kullanamıyorum... kullanmak için ne yapmam lazım....yardımınız için şimdiden teşekkürler Seed of Water skilini 3 kez kendine basiyosun buff gibi. Sonra 10 saniye içerisinde bu üç skilden bir tanesini kullanabilirsin.
Ben Abyss in PVP serverinda kasiorm x300... seed of water ı kullanmayı denedim ama bir kere yapabiliorm en fazla ....cool down ı da cok uzun
quote:Orjinalden alıntı: Xasiork Ben Abyss in PVP serverinda kasiorm x300... seed of water ı kullanmayı denedim ama bir kere yapabiliorm en fazla ....cool down ı da cok uzun zaten olayıda o.Seni başkasının seed lemesi gerekiyo bu tarz spellerde.300+ powera sahip bi büyüyü auraflare gibi atmayı düşünemezsin
zaten bbu büyüleri sadece seed of waterle yapamazsin belli kombinasyonlar var sorcerordanda ( fire olan mesela ) seed isteyebilir bazı skiller o yüzden hangi skili atmak istiyorsan once ona uygun seed alman gerekli :)