Bildirim
Yardım lütfen..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bide sorunun ne onu yazsaydın. Şimdi bizim sorunumuz var arkadaşın sorunu ne diye. -
+1 sorun var demişsin sorunne belirtmemişsin ses kartı tanıtım cdsinimi yüklemedi,nde ses gelmiyor yada ses geliyorda bozukmu?
quote:
Orjinalden alıntı: keleminabi
Bide sorunun ne onu yazsaydın. Şimdi bizim sorunumuz var arkadaşın sorunu ne diye.
-
Sorunu yazmayı unutmuşum harbiden özr.Ses aygıtlarından ses ayarlarını yapmaya çalışıyorum ama ses aygıtın yok diyor.Gerekli ses sistemi pc ye takılı durumda.Ses aygıtını çalıştırmak için ne yapmam gerekiyor onu çözemedim. -
Ses kartını ya bios görmüyor yada sürücüleri yüklü değil. Sadece format attıysan donanımı ellemediysen biosta ayar değiştirmediysen sürücüleri doğru olarak yüklü değildir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X