Şimdi Ara

Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle ben kilo alma da sorun yaşıyorum.Yaş ım 16 kilom 53 boy 173 .1-2 gündür gainerları araştırıyorum ve alıp almamakta kararsızım sizce kullanmalımıyım.Sağlık açısından zararlı mı?
    Yaşıma uygun mu?
    Her hangi bir Yan etkisi olur mu?
    Alır sam hangi markayı alayım?
    Kullanan veya bilen biri cevaplarsa sevinirim.cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Kimse cevaplamıycak heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim gainer bir besin takviyesi ortalama 1 porsiyonu 600-700 kalori falan oluyor. Bir insanın kilo alması için günlük harcadığı kalorinin üstüne çıkması lazım senin gibi birisi için max 2000-2500 kalori olduğunu varsaysak günlük harcamanın üstüne çıkarsan kilo alırsın yani gainer alıp bu kalorinin üstüne çıkmazsan yine kilo alamazsın. Kalori hesabı yapman şart bunun için telefon uygulamaları var ne yediğini yazıyosun kalorisini hesaplıyor. Sende bu ihtiyacıa göre alıp almamak konusunda karar verebilirsin.
  • Gainera para verme evde kendin daha güzel shake yapabilirsin.

1 muz
    1 avuç badem
    1 bardak süt
    2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
    Isteğe bağlı nesquick ve Pınar süt tozu koyabilirsin.

Pınar süt tozunda 36 Gr protein var nesquick ise çinko demir vitamin ve magnezyum iceriyo. Tadında güzelleştiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstteki arkadaşa katılıyorum hiç gerek yok...çok öğünlü beslen pirinç makarna tam buğday ekmeği tüket...yulaflı sütlü kuruyemişli shakeler yap...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.