Şimdi Ara

Yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk önce yanlış yere konu açtıysam özür dilerim sizlere sormam gereken bir soru var ben üni ögrencisiyim ve bilgisayar dersinin ayrın 26 sına kadar vermem gereken bir ödevi var ben burda bunu sizlerle paylayşmak ve yardımlarınızı almak istiyorum ödev su arkadaşlar Bilgisayarın açma dügmesine basıldıgı andan itibaren hoşgeldiniz yazısı çıkana kadarki sürede hangi evreler olur yani ne nerden nereye baglanir nasıl çalışır bu ödev en az 10 sayfalık bir tez olarak yazılcak eger bilgisi olan arkadaşlar yardimci olurlarsa çok sevinirim

• bu konuyu yazılım genel veya konu dışında açarasanız cevap alma ihtimali çok daha yüksek olur
  • yazılıma açmıştım ordanda buraya açarsanız dahaiyi olur demişlerdi :)
  • ARKADAŞIM HOCANA SÖYLE BİLGİSAYARIN AÇILIMINDA 10 SAYFALIK EVRE VARMIYMIŞ VARSA DONANİMHABER'E YOLLASINDA BİZDE FAYDALANALIM
  • Kim şimdi buraya 10 sayfa yazar ve niye yazar?
    basitçe anakart işlemciyi ekran kartını ve ramleri yoklar(test eder) ardından biosta hangisi ayarlıysa o çevre birimine(hdd/dvd) gidip çalıştırabileceği bir yazılım arar(boot yapar). Daha sonra bu yazılım kendine has olarak sistemde veri alışveriş trafiği yapar. Yazılım kendi elverdiği ölçüde sisteme takılan/takılı olan donanımları tanır ve kullanır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.