Bildirim
Yardım lütfen..!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kardeş benimde bir topic geziyor şu anda yanıt bekliyor. benimde aniden oldu bu olay. :-) kesin bilgisayarda çalışan bir servis veya başka bir şey engelliyor bunu. çözücem ben bunu :-) -
bilen biri çıkar herhalde.tahminimce SP2'den kaynaklanan bişey.SPyi kaldırmadan çözümlenecek bi durum varmı aceba -
yok bende SP2 yokken başladı.. aslında sistemi kurup üzerinede cep telefonumu kurmuştum. hani dışarı çıkıcam flan programları yukliyim diye. sonra bir baktım çalışmıyor. SP2 kurdum fakat aynı sorun devam ediyor.? -
YOK SP2 DEN DEĞİL SEN SÜRÜCÜYÜ KALDIR VE YENİDEN YÜKLE OLMAZSA NOKİA .COM DAN YENİ VERSİYONU YÜKLE -
nokia comdan son sürümü denedim olmuyor.sürücüyü kaldıriyorum spnra data kablosunu tekrar taktıgımda,yeni donanım bulundu diyor,sonra kendi kendine donanım kullanılmaya hazır diyor.driveri yüklemediğim halde aygıt yöneticisinden yüklü görünüyor.SPyi kaldırmam işe yararmı aceba?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X