Şimdi Ara

Yardım lütfen..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde nokia data kablosu var.bilgisayara format atmadan önce gayet düzgün çalışıyordu data kablosu.fakat formattan sonra Pc teli görmemeye başladı.Önce bilgisayarım service pack yoktu fakat format atarken SP2 yüklü kurulum yaptım.aceba sorun SP2 kullanmamdamı.bunun çaresi nedir..eywallah

• kardeş benimde bir topic geziyor şu anda yanıt bekliyor. benimde aniden oldu bu olay. :-) kesin bilgisayarda çalışan bir servis veya başka bir şey engelliyor bunu. çözücem ben bunu :-)
  • bilen biri çıkar herhalde.tahminimce SP2'den kaynaklanan bişey.SPyi kaldırmadan çözümlenecek bi durum varmı aceba
  • yok bende SP2 yokken başladı.. aslında sistemi kurup üzerinede cep telefonumu kurmuştum. hani dışarı çıkıcam flan programları yukliyim diye. sonra bir baktım çalışmıyor. SP2 kurdum fakat aynı sorun devam ediyor.?
  • YOK SP2 DEN DEĞİL SEN SÜRÜCÜYÜ KALDIR VE YENİDEN YÜKLE OLMAZSA NOKİA .COM DAN YENİ VERSİYONU YÜKLE
  • nokia comdan son sürümü denedim olmuyor.sürücüyü kaldıriyorum spnra data kablosunu tekrar taktıgımda,yeni donanım bulundu diyor,sonra kendi kendine donanım kullanılmaya hazır diyor.driveri yüklemediğim halde aygıt yöneticisinden yüklü görünüyor.SPyi kaldırmam işe yararmı aceba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.