Şimdi Ara

Yardım Lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Marka:Pro 2000. iŞletim Sistemi: İntel P4 3,20 Ghz 512 Mb Ram Ddr2 Ati Radeon x550 256 Mb Ayrıca payLaşımLı 512'ye çıkabiLen Ekran Kartına Sahibim. qeÇenLerde Ram'e 1 Gb ek Kingston Ram Raktım ve 1,50 Gb'ye Çıkardım. Sorunum Şu , Adam akıLLı Oyun oynayamıyorum Hanqi Oyunu YükLesem Shader model 3.0 uyarısı Veriyor ve Ne Yapıcağımı biLemiyorum Bu durumdan sıkıLmaya başLıyorum. Ekran Kartımı Değiştirmek istiyorum ve Hanqi ekran kartının ana kartım iLe uyum SağLayacağını Kestiremiyorum. Bu Konuda Yardım ederseniz Sevnirim.

• toplama sistemin kaderi budur, sürekli bir yerden arıza verir. Madem yardım istiyorsun, anakartının özelliklerini de yaz, yoksa kimse sana bakmaz. Everest programını indir kur, ordan görüntü al ve foruma koy.
  • ekran kartın muhtemelen shader 2.0 olduğu için bu uyarıyı alıyorsun..shader 3.0 destekli bi ekran kartı alman lazım.Bunun içinde c4n'nin dediği gibi anakartının modelinin bilinmesi gerekiyor..
  • Kusura Bakmayın akLıma qeLmemiş.

Buyrun istediğiniz Resim;

Yardım Lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eTiCheT -- 19 Haziran 2009; 17:55:44 >
  • Buradaki bütün ekran kartlarını takıp kullanabilirsiniz.
    Shader 2 directx 9 ekran kartlarında var. Shader 4 isteyen oyunları açmak için directx 10 destekli bir ekran kartına ihtiyacınız olacak. Aşağıdaki hepsiburada linkinden bu özelliğe sahip uygun fiyatlı çok sayıda ekran kartı bulabilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=204&sp=ekran_kart_tipi=pci-expressx16
  • tşkLer SaoL Yardımın iÇin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.