Şimdi Ara

Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, İzmirde çalıştığım yerde bir pcnin yerini değiştirdik. 15 pcli bir ağda Switchden 200 metre uzağa taşıdık. Bende 100 . metreye bir surecom switch daha koydum tam ortaya makineda win98 kurulu gerekli ağ bağlantılarını yaptım. Sorunsuz ve gayet hızlı çalışıyordu. Bu işlemleri mart ayında yapmıştım. Fakat son bir aydan beri özellikle bugünlerde inanılmaz bir sorun çıktı.

Hava ısındığı zaman yani öğle saatlerinde bu bilgisayarın bağlantısı aşırı derecede yavaşlıyor. Hatta duruyor. Sabah ve akşam saatlerinde bir problem yok. Switch bir plastik kutunun içinde ve üzerine 220 volt la çalışan vantilatör gibi bir fan taktım soğutsun diye hatta bu bağlantının çok yavaşladığı zaman switchi söküp entegresini soğutup tekrar taktım banamısın demedi. Yine yavaş yine yavaş daha sonra belki daha önce çok ısındığından switch arıza yapmıştır diyerek yeni bir origo switch aldım daha büyük plastik bir kutu içersinde yine iki tane baya bi büyük 220 volt la çalışan 2 adet fan taktım biri içerdeki havayı çekiyor. Diğeri üflüyor. Yani kutunun içi buzdolabı gibi. her şeyi kurdum bitirdim. Baktım sorun yok gayet iyi ağ bağlantısı brz yavaş gibi olsada en başta bir sonraki gün düzeldi. Fakat aradan 4 gün geçtikten sonra yine aynı problem sanki ağ da veri aktarımı duruyor bu bilgisayarda . UTK nın Cat5 kablosunu kullandım. Sıcağın kablolara bir etkisi olurmu diye düşünüoorum . Kablo işinden anlayan bir arkım var hes kabloda çalışmıştı. Olmaması gerekiyor falan dedi.

Sizce nerde hata yapıoorum veya çözüm ne bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Abi yapılabilecek herşeyi yapmışsın tek kablo ve rj45 ler kalıyor sanki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.