arkadaşlar öncelikle durumumu anlattıktan sonra cevap verebilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.
Digitürkün yaptığı kampanya nedeniyle yaklaşık 2 senedir Doping ADSL kullanıcısıyım.Taahhütümün 23.ayında olup taahhüt bitiş sürem 02.01.2015' dir. 8mb sınırsız internet kullanıyorum fakat takdir edeceğiniz gibi bu hız artık beklentilerime cevap vermiyor.Dolayısıyla fiber internete geçmek istiyorum.Sitemizde fiber internet sağlayıcısı olarak da sadece ttnet var.(superonline ile görüştüm müşteri temsilcisi olmadığını söyledi)Bu nedenle mecbur onlara yönelmek zorundayım ya da uydunet bir alternatif olarak diğer tarafta durmakta..
abonelik iptali için internetten yaptığım araştırma sonucu dopingin faks numarasına iptal dilekçesi ile hattın sahibinin kimlik fotokopisinin gönderilmesinin gerektiğini öğrendim. Sorum şu olacak;02.01.2015 tarihinde taahhütümün bittiği gün mü bu işlemleri yapmalıyım? yoksa 1 hafta-10 gün önceden internetin iptali için başvurmalı mıyım? Burda iki durum devreye giriyor; İlki;02.01.2015 tarihinde bittiği gün iptal için başvurursam onlar bir süre daha beni oyalayarak diğer ay için ve kullanmayacağım ay için fatura talep edebilirler.ikinci durumda ise;taahüdün bitmesine daha 10 gün var taahhüt bozuyorsun diye yaptırım uygulayabilirler.
ttnet müşteri temsilcisine bu sorunlu geçiş dönemi için siz yardımcı olun dediğimde eğer tekrar adsl kullanacak olsaydınız herşeyi biz hallederdik fakat fiber internet istiyorsunuz o yüzden önce diğer servis sağlayıcını kapatmanız sonra bize sıfırdan başvurmanız gerekir yanıtını aldım.Sonuçta baktığım zaman bu durumdan ötürü bir kaç gün de internetsiz kalabileceğim gözükmekte..
İlk sorum yukarda anlattığım taahhüt durumuyla alakalı ne yapmalıyım.. Diğer soruda siz olsanız ttnet fiber mi?(Büyük olasılık 25mb 75 akk civarında bir paket olacak)yoksa uydunet daha mı iyi olur?
leventengin1L
kullanıcısına yanıt
Merhaba...
Öncelikle abonelik sözleşmenizin dolduğu süreden sonra başvuru yapacaksınız. Mesela ertesi gün diyelim, hat iptal edildiğinde, ben sizin yerinizde olsam uydunete başvururdum, akarı yok kokarı yok, yağmur yağdı kablo ıslandı net yavaşladı derdi yok, çıkışları mükemmel ve muntazam, youtube da, dizi izle de vs videolar dolmuyor derdi yok.
İyi düşün derim uydunet her zaman en iyisi ve en kalitelisi bana göre, çünkü altyapısı olduğu kadar çıkışlarıda mükemmel kalitede.
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
Merhaba...
Öncelikle abonelik sözleşmenizin dolduğu süreden sonra başvuru yapacaksınız. Mesela ertesi gün diyelim, hat iptal edildiğinde, ben sizin yerinizde olsam uydunete başvururdum, akarı yok kokarı yok, yağmur yağdı kablo ıslandı net yavaşladı derdi yok, çıkışları mükemmel ve muntazam, youtube da, dizi izle de vs videolar dolmuyor derdi yok.
İyi düşün derim uydunet her zaman en iyisi ve en kalitelisi bana göre, çünkü altyapısı olduğu kadar çıkışlarıda mükemmel kalitede.
o zaman 02.01.2015 tarihinde iptal edeceğim..inşallah o ayın faturasıda çıkmaz:)uydunet ile ttnet fiyatı 25mb 75 akk yakın fiyatlara geliyor ama ttnetin avantajı modem hediyesi uydunette ise yaklaşık 180 tl modem ücreti var..onlarla da görüşmek lazım o zaman..cevap için çok teşekkür ederim.
leventengin1L
kullanıcısına yanıt
Uydunet'in bağlantısı farklı olduğu için modemleri farklı oluyor, ancak pişman olmazsınız merak etmeyin.