Şimdi Ara

YARDIM LÜTFEN ARKADAŞLAR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaşlar
    birkaç tavsiye almak istiyorum.. yardım ederseniz memnun olurum iki fotoğraf makinası arasında kararsız kaldım... linkelerini veriyorum zamanı olan arkadaşlarım yardımcı olabilirmi acaba? hangisi dersiniz? sanırım nikon daha iyi video çekiyor çözünürlüğü daha yüksek...
    daha önce nikon L100 aldım ama kullanamayıp sattım... şimdi günlük gezip dolaşırken sıradan bir makina istiyorum aşağıdakilerde kararsızım..

Nikon Coolpix S4000 ?????
    Sony Cybershot W350 ????

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-cybershot-w350-141mp-27lcd-dijital-fotograf-makinesi/ProductDetails.aspx?productId=ft00069&categoryId=248

http://www.hepsiburada.com/Liste/nikon-coolpix-s4000-12mp-30lcd-dijital-fotograf-makinesi/ProductDetails.aspx?productId=ft00187&categoryId=248

• nikonun compact makinelerde çok iyi olmadığını pek çok konuda ve mesajda okudum.. ki zaten diyafram değeri olarakda w350 daha iyi.. fakat sony nin fotoğraf makineleri hakkındada pek bir bilgim yok.. bunlara ek olarak canon ıxus 105 ve panasonic fs10 a bakmanızıda öneririm..
  • Teşekkürler arkadaşımmm :)

• fuji av150 de iyi fakat pilli bir ürün.. 40 50 lira civarı ekstradan masrafla oda 350 tl civarını bulacaktır..
    samsung u ise önermem.. samsungun o fiyat seviyesindeki makinelerinin rezilliğini çok iyi biliyorum..

gerçi av150 çanta hediyeli 300tl imiş.. fiyatı makul onunda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN07 -- 14 Şubat 2011; 14:40:30 >
  • FUJİ ile ilgili açıkçası sanırım marka takıntım var birazda bilgisizlikten kaynaklanıyor olabilir ama sanki sony daha ii gibi geliyor bana :D :D söylediğiniz modelleri araştırıacm...

yani bu durumda sony w350 almamalımıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oslemys

FUJİ ile ilgili açıkçası sanırım marka takıntım var birazda bilgisizlikten kaynaklanıyor olabilir ama sanki sony daha ii gibi geliyor bana :D :D söylediğiniz modelleri araştırıacm...

İşte buna gülünür,Sony mercimek kadar sensör koyuyor dayıyor Mp'yi bilinçsiz tüketiciyi ismi olduğu için bu şekilde kandırıyor.Şuan emin olun forumda bir anket açarsanız en iyi kompakt/like üreten marka diye sıralama aynen şöyle olur:

1.Fujifilm
    2.Canon
    3.Panasonic
    4.Olympus
    5.Sony
    6.Nikon

Önerime gelince Fujifilm Av150

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

Orijinalden alıntı: oslemys

FUJİ ile ilgili açıkçası sanırım marka takıntım var birazda bilgisizlikten kaynaklanıyor olabilir ama sanki sony daha ii gibi geliyor bana :D :D söylediğiniz modelleri araştırıacm...

İşte buna gülünür,Sony mercimek kadar sensör koyuyor dayıyor Mp'yi bilinçsiz tüketiciyi ismi olduğu için bu şekilde kandırıyor.Şuan emin olun forumda bir anket açarsanız en iyi kompakt/like üreten marka diye sıralama aynen şöyle olur:

1.Fujifilm
    2.Canon
    3.Panasonic
    4.Olympus
    5.Sony
    6.Nikon

Önerime gelince Fujifilm Av150

av150 de mercimek sensörlü ve 14 mp:D

• quote:

Orijinalden alıntı: oRHaN07

av150 de mercimek sensörlü ve 14 mp:D

Mercimeğe para verilecekse Fuji olsun demiş işte arkadaş. Önemli nokta bu, sıralamaya da aynen imzamı atarım. Aynı segment/fiyat kulvarında yarışmak koşuluyla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.