Rockstar Games Social Club'ten girmeyi deneyin oyuna , yine olmazsa yeni bir crack yapın düzelecektir
quote:
Orjinalden alıntı: dr.dRe`
Rockstar Games Social Club'ten girmeyi deneyin oyuna , yine olmazsa yeni bir crack yapın düzelecektir
zaten social clubten girmeye calısıyorum kardes yeni crack indirdim bu seferde play diyorum bole bi ekran geliyor 10 sn sonra kayboluyor oyuna girmiyor :Shttp://img240.yukle.tc/image.php?id=6292yaa.JPG
yardım etcek kimse yok mu ?
Kaybolduktan sonra oyuna geçmesi gerekiyor.Herşeyi doğru yaptığından emin ol.Sağlam bir crack dene benimde aklıma gelmedi...
Olay crackte bitiyor , aklına gelebilecek her cracki dene , o da olmazsa oyunda problem vardır.
ne yaptıysam olmadı valla nese tesekkurler yinede
slm dostlar 9600m gt gibi bu oyunu oynayabilecek bir ekran kartım var son güncel driverlerina kadar yükledim ama nafile oyun kasıyor netten bulduğum bütün crackler sorunlu olmadı oyunu ilk kurduğumda akıcı bişekilde oynuyor ama oyundan çıkıp yeniden oyuna girdiğimde oyun kasıyor patch lere kadar herşeyi yükledim ama olmadı bi çeare dostlar oynayanlar nasıl kuruyolar neler yapıolar sölerse çok sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme