Arkadaşlar kendime ait pop3 maile sahibim.işyerinde outlook kullanıyorum.fakat istediğim.işyerinde aldığım mailler malum evdeki kendi bilgisayarıma düşmüyor. şimdi takıldığım nokta işyerinde mail adresime gelen mailin kopyasını ikinci bir diğer maile göndermesini istiyorum ki eve geldiğimde diğer mailimi güncellediğimde gelen kopyalarını görebileyim.
ya da işyerinde kullandığım maili evde pc ye kurdum ancak malum güncelleme yaptığım gönder al yaptığım pc de kalıyor.istiyorum ki güncelleme yaptığımda iki pc de de mailler görünsün
bilmem anlatabildim mi :)
yardımlarınız için teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: gokdeniz26
Arkadaşlar kendime ait pop3 maile sahibim.işyerinde outlook kullanıyorum.fakat istediğim.işyerinde aldığım mailler malum evdeki kendi bilgisayarıma düşmüyor. şimdi takıldığım nokta işyerinde mail adresime gelen mailin kopyasını ikinci bir diğer maile göndermesini istiyorum ki eve geldiğimde diğer mailimi güncellediğimde gelen kopyalarını görebileyim.
ya da işyerinde kullandığım maili evde pc ye kurdum ancak malum güncelleme yaptığım gönder al yaptığım pc de kalıyor.istiyorum ki güncelleme yaptığımda iki pc de de mailler görünsün
bilmem anlatabildim mi :)
yardımlarınız için teşekkürler
evet sorunu cevabı şimdi hatırlayamadıgım outlook backup programı onun sayesinde evdeki bilgisayarınada işyernden maillerini götürebilirsin
Programa gerek yok. Maillerinizi istediğiniz PC'ye indirseniz bile sunucuda kalmasını sağlayabilirsiniz.
Outlook'ta Tools->E-Mail Accounts->Yukarıdaki sekmelerin en sonunda (sanırım gelişmiş sekmesi) mesajın indirildiğinde sunucudan silinip silinmemesini seçen bir seçenek mevcut