Şimdi Ara

YARDIM LÜTFEN-Samsung Vodafone 360 - i6410

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung vodafone 360 - i6410 model bir telefon aldım.Yurt dışında vodafon un verdiği bir telefon sanırım.Üzerinde 360 yazıyor ancak içindeki model numarası gt-i6410.

Sorunum şu ki; usb den bilgisayara bağladığımda telefonu tanıyor.Yani modem vs. diye yüklüyor sorunsuz.Ancak Telefonun içini göremiyorum yani disk olarak tanımıyor.Dosya aktarımı yapmak için de her defasında hafıza kartını çıkartıp takmam gerekiyor ki o da pilin altında olduğu için çok uğraştırıcı oluyor.Samsungun kendi sitesinde yazılım bulamadım hatta hiçbiryerde bulamadım.
    Bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• Ayarlardan pc senk. bölümünden yığın bellek yap usta inş. pahalıya almadın teli en fazla 260 tl ama monte corby ve benzerlerinden daha güzel
  • yığın depolama seçili ama yine de disk olarak tanımıyor
  • o telefona android yükle aga daha iyi
  • peki onu nasıl yapıcaz.
  • youtube da videolarını görmüştüm iyici bir araştır bulursun usta...yabancı sitelerde vardır kesinn
  • Sorun hala devam ediyor.Yok mudur bu telefon hakkında bilgisi olan.
  • arkadaşlar bende bu cihazı bir arkadaşıma hediye olarak almayı düşünüyorum. dokunmatık kaliyesi nasıldır? basmatik mi:) yoksa rahat kullanılabilecek dokumatik mi?
    önerirmisiniz ?

tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpayfatih

arkadaşlar bende bu cihazı bir arkadaşıma hediye olarak almayı düşünüyorum. dokunmatık kaliyesi nasıldır? basmatik mi:) yoksa rahat kullanılabilecek dokumatik mi?
    önerirmisiniz ?

tşkler

Bu telefon yerine üst modeli i8320 almanı öneririm. Sen kaça buldun bu telefonu? i8320 275 e bile bulabilirsin (internetten veya mağazaya gidip). Ben Android yüklemiştim görüntülü görüşme ve şarjın fazla gitmesi dışında sorun yok gibi. Bu normalde tekli dokunmatik kapasitif ekran, diğerine Android yükleyince çoklu dokunmatik kapasitif kalitesini yaşayabiliyorsun + dokunmatik klavyeside çok kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatsali1

quote:

Orijinalden alıntı: alpayfatih

arkadaşlar bende bu cihazı bir arkadaşıma hediye olarak almayı düşünüyorum. dokunmatık kaliyesi nasıldır? basmatik mi:) yoksa rahat kullanılabilecek dokumatik mi?
    önerirmisiniz ?

tşkler

Bu telefon yerine üst modeli i8320 almanı öneririm. Sen kaça buldun bu telefonu? i8320 275 e bile bulabilirsin (internetten veya mağazaya gidip). Ben Android yüklemiştim görüntülü görüşme ve şarjın fazla gitmesi dışında sorun yok gibi. Bu normalde tekli dokunmatik kapasitif ekran, diğerine Android yükleyince çoklu dokunmatik kapasitif kalitesini yaşayabiliyorsun + dokunmatik klavyeside çok kaliteli.

170 tl ye buldum i6410 u.

android yüklediğin ve dokunmatığıne kaliteli dediğin i8320 mi yoksa i6410 mu?

• 170tl 2. el mi? Benim dediğim 0 ;)
    Android yüklenince dokunmatiği iyi olan i8320. i6410 Android yüklediler mi bilmiyorum. Bir tane grup var onlarda i8320 için rom çıkarıyorlar aynı yazılım uyma şansı yok gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.