Şimdi Ara

YARDIM LÜTFEN!! Setup Wizard / FADE virüsü + malware.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
2
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başımda bir dert var. Birkaç oyun yüklerken bilgisayarıma bir şey dadandı. Aslında 5-6 program yüklendi, hepsini sildim fakat bu kaldı ve hiçbir şekilde kaldıramadım.

5-6 dakikada bir bir ekran açılıyor Setup Wizard diye. Bir de araç çubuğunda "FADE" diye bir şey görüyorum ama o açılmıyor. Ve fotodaki mesajı veriyor. Ama hangi programı açsam, örneğin Google Chrome, The Sims, Malwarebytes, hepsi için bu ekran açılıyor.

İnternette sadece bir örneğini bulabildim, virüs taraması yaptım, Malwarebytes çalıştırdım, tüm şüpheli dosyaları sildim fakat hala gitmedi.

Ne olduğunu bilen, nasıl kurtulacağımı bilen biri varsa yardım etsin lütfen. Bilgisayarımı yeni aldım, daha ayı dolmadan virüs bulaştırdım hayatımda ilk kez. :(

Şimdiden teşekkürler YARDIM LÜTFEN!! Setup Wizard / FADE virüsü + malware.
     YARDIM LÜTFEN!! Setup Wizard / FADE virüsü + malware.

• 1. Sistem geri yükleme
    2. Güvenli kipte açıp, combofixle taratma
    3. Format

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ctrl+alt+delete yapıp görev yöneticisine işlemlerden bakıp dosya ismi bul. Sağ tıkla dosya konumuna bak. Sonra o.klasörü tamamen sil. Revo unıstlarer vb programlada dosyayı tamamen kaldır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı bana da olmuştu format atmaya hiç gerek yok adw cleaner yükle scan a bas her şeyi temizle yeniden başlat düzelecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.