Şimdi Ara

yardım lütfenn..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2gün önce toshiba a300-17n aldım.sorunum şu ki,latopu pilde kullanırken bildiğiniz üzere pil bitince çalışan dosyaları kaydedip kapanıyor.fakat ben pili taktığımda tamam şarj oluyor ve alet çalışmaya başlıyor ama hangi tuşa basarsam basayım görüntü gelmiyor ekrana.bu bi çeşit uyku modu falan mı oluo?öyle bişeyse neye basmam gerekio?ille pc'nin on/off tuşuna basılı tutup kapatıp tekrardan mı açmam gerekio o durumda?lütfen yardımcı olun:( saygılarr

• ilginç bir sorun yeni aldıysanız format atın bence
  • aynı sorun bazen bendede oluyo ckapağını kapat bekleme moduna geçsin açınca gelmesi lazım.
  • pil seçeneklerinden uyku moduna ayarlıdır makina. Bekleme moduna alırsanız sorun kalkacaktır.Bendede oluyordu ekran açılmıyordu bataryayı çıkartıp takıyordum daha sonra bu şekilde çözdüm sorunumu..
  • ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.pil ayarlarına baktım hazırda bekletmeye ayarlı ama neden öle oldu anlamadım.peki bir sorum daha olucak.sizlerin laptopunda pil bitip laptop kapandıktan sonra siz tekrar açınca 'windows olağan şekilde başalsın' gibi bir seçeneği seçerek mi başlatıyosunuz pc yi,yoksa benim karşıma bu seçeneğin çıkması power tuşuna basılı tutarak kapattıım için mi oluyo??
    son sorum da şu olucak:diyelim ki bilgisayar hazırda bekliyor o durumda..peki benim herhangi bir tuşa basmam gerekio mu açmak için?ya da diyelim ki uykudayken tekrar çalıştırmak için herhangi bir tuşa basmak gerekiyor mu?

zaman ayırıp sorularımı cevaplayabilirseniz çok minnettar olucam.şimdiden çok teşekkürler..saygılar
  • güç seçeneklerinden ayarlarını yapabilirsin, laptopun kapağını kapattığında ve power tuşuna bastığında yapması gerekneleri seçebilirsin. ben de uyku modundan ve ya hazırdan açmak için power tuşuna basmam gerekiyor.
  • Selam gerçekten ilginç bir hatjavascript:void(AddText(''))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.