Şimdi Ara

yardım opel vectra benzin pompası sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
10.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese slm arkadaslar,1998 model vectra 2.0 sıralı sısıtem tuplu arabam ilk calıştırma anında marsa basıdıgım andan ıtıbaren gec calışıyor şu şekıl bı acıklama yapayım aksam bıraktım sabah calıştıracagım dımı kontagı acıyorum pompanın calıştıgını benzın gonderme sesını duyuyorum tum ışıklar sonuyor kontaga basıyorum almıyor bırakıyorum 3 veya 4 sanıye basılı tutuyorum ya alıyor yada bır sonrakı denemede alıyor vıtese takıyorum devam edıyorum kendılıgınden ısınınca gaza gekıyor ulastıgım yerde stop edıyorum marsa basıyorum hemen alıyor kapatıyorum 2 3 saat sonra tekrar basıyorum gene hemen alıyor ,motor soguyor veya bekleme uzuyor 5 vaya 6 saat denıyorum hemen calışmıyor,mars moturuna zarar verecegım dıye korkuyorum,pompada sorun olsa sonrakı denemelerde hemen neden alıyor,bekleyınce neden almıyor pompa kacırıyor olabılırmı,tamırcıme sordum opellerın genel arızası bu sorun tamırle duzelmıyor yenısı alınmalı dıyorlar fıyatı 240 tl bana onerebılecegınız bır yer veya tavsıye edecegınız bır bılgı varmı yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım

• BEN BENZİN POMPASINI DEĞİŞTİRDİM 240TL opel astra 1995 Ankara da Merkez opel de Ostim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasantandogan_82@hot

herkese slm arkadaslar,1998 model vectra 2.0 sıralı sısıtem tuplu arabam ilk calıştırma anında marsa basıdıgım andan ıtıbaren gec calışıyor şu şekıl bı acıklama yapayım aksam bıraktım sabah calıştıracagım dımı kontagı acıyorum pompanın calıştıgını benzın gonderme sesını duyuyorum tum ışıklar sonuyor kontaga basıyorum almıyor bırakıyorum 3 veya 4 sanıye basılı tutuyorum ya alıyor yada bır sonrakı denemede alıyor vıtese takıyorum devam edıyorum kendılıgınden ısınınca gaza gekıyor ulastıgım yerde stop edıyorum marsa basıyorum hemen alıyor kapatıyorum 2 3 saat sonra tekrar basıyorum gene hemen alıyor ,motor soguyor veya bekleme uzuyor 5 vaya 6 saat denıyorum hemen calışmıyor,mars moturuna zarar verecegım dıye korkuyorum,pompada sorun olsa sonrakı denemelerde hemen neden alıyor,bekleyınce neden almıyor pompa kacırıyor olabılırmı,tamırcıme sordum opellerın genel arızası bu sorun tamırle duzelmıyor yenısı alınmalı dıyorlar fıyatı 240 tl bana onerebılecegınız bır yer veya tavsıye edecegınız bır bılgı varmı yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım

Arkadaşım benim corsada da senin yaşadıklarının aynısı var.Benzin pompasının arızalı olduğunu bilsem değiştirirdim ama emin değilim; sorun benzin pompasında olmayabilir çünkü 2 günönce arabayı benzinde kullandım araba çok güzel marş almaya başladı lpgye geçince sorun yine baş gösterdi.

• sorunda o zaten aracı benzınde kullan sorun yok ısterse 2 gun kalsın yıne tek marş calışıyor,lpg gecınce tek marş almıyor bunun sorunu benzın pompası olmamalı madem benzın pompası arac benzınde calışıp bnznde stop edınce hersey normal lpg tam aksı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.