Bildirim
yardım origin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok fazla denediniz, bi kaç dakika sonra dene diyor da bu sorun arada sırada oluyor, benim 1-2 saat kod gelmediği olmuştu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-197DACAA4 -- 18 Ekim 2015; 14:56:44 > -
dostum benim dünden beri böyle bekliyorum biraz ama hep aynı yazıyı çıkartıp duruyor few minutes diyip duruyoriyi ingilizcen varmı?
@Missery -
quote:
Orijinalden alıntı: İSA_1
dostum benim dünden beri böyle bekliyorum biraz ama hep aynı yazıyı çıkartıp duruyor few minutes diyip duruyoriyi ingilizcen varmı?
@Missery
Aynı şekilde internet üzerinden Origin'in sitesinden giriş yapmayı deneyin, bakalım o zaman gelicek mi kod?
https://www.origin.com/
http://answers.ea.com/t5/Origin/Too-many-attemps-retry-a-few-minutes/td-p/4604769
Burda internet geçmişini, önbelleği ve çerezleri silmeyi ve origini yönetici olarak çalıstırmayı önermişler.
Yukardaki 2 yöntemde işe yaramadıysa, live chat ile supportla iletişime geçmekten başka çare yok gibi
-
oradanda giriyorum göndermiyor,temizledim yönetici çalıştırdım gene göndermiyor hep fewq minutes diyor şerefsiz bıktırdıingilizcede yokki yardıma başvuruyum
@Missery -
quote:
Orijinalden alıntı: İSA_1
oradanda giriyorum göndermiyor,temizledim yönetici çalıştırdım gene göndermiyor hep fewq minutes diyor şerefsiz bıktırdıingilizcede yokki yardıma başvuruyum
@Missery
Hocam böyle durumlar için origin size 10 tane yedek kod veriyor. Onları bir not deftere yapıştırın, böyle durumlarda o kod sayesinde girebilirsiniz. Ana konuda live chat hakkında yardım edenler olur, benimde fazla bilgim olmadığı için livechat hakkında yardım edemicem
-
sorun halloldu.larssonn adlı arakadaş ın eline sağlık. -
beyler originden oyun aldım fakat gelmedi e posta geldi fişle 24 saat 48 saat bişeyler diyor normal bi durummu bu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X