Şimdi Ara

YARDIM( oyun yüklenirken sorun çıkarıyo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar oyunu yüklerken login infermation da takııyo. düne kadar oyunda problem yoktu bu sorunu nasıl aşabilirim.

• merak etme önemli degil bir süre sonra düzelir bana kaç kere oldu sen merak etme
  • ne kadar zaman alıyor peki.
  • uyeliğin son günü olduğu içindir.ya da kosp koxp programı çalıştırdıın içindir.
    mutlaka 2sinden biri
  • üyeliğimin son günüydü. ne zaman düzelir.
  • arkadaşlar üyeliğin bitiminden ne kadar sonra tekrar ko ya girebiliyorum. benim üyeliğim dün gece bitti ama hala giremiyorum. Bunun için e-mail filanmı atmam gerek. Yardımcı olur musunuz ?
  • Bu sorunu patchler düzeltiyor genelde.Zaten yakında yılbaşı zımbırtılarını engellemek için bir patch çıkarırlar o arada senin sorunun da düzelir.
  • Yani ben adamımı patch çıkıncaya kadar oynayamıyacak mıyım ? Emin misin ?
  • arkadaşlar benimki de sorun çıkarıyo.hatta yükleyemiyorum.3 saat 10 dakika veriyo.sadece karşısan yüklerken lütfen yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLMeS

Yani ben adamımı patch çıkıncaya kadar oynayamıyacak mıyım ? Emin misin ?

Dostum tam olarak bilmiyorum.Belki daha önce de düzelir bunların ne zaman düzeleceği belli olmaz.İstersen oyunu tekrar kurmayı bir dene.
  • Tekrar kurmayla alakası yok. Başka kullanıcı adı ve şifre ile giriyo.
  • Web siteden girdiğimde "Your account has not been blocked. " yazıyo. Neden blocklu olmadığı halde sorun veriyor. Bunu adminlere hangi mail adresinden mail atarak sora biliyoz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLMeS -- 2 Ocak 2006 21:11:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.