Pc de bir sorun meydana geldi. Yardımınıza ihtiyacım var. Uzatmadan detaylarıyla anlatayım:
3 ayda bir içini temizlediğim bilgisayarımı her zamanki şekilde açtım. Fanını sökmeden soğutucunun içindeki birikmiş pislikleri temizledim. Hdd'in üstündeki tozları sildim. Ve genel diğer tozları pislikleri almaya çalıştım. Sonra kasanın ön panelinde bulunan mikrofon ve speaker girişlerini, temizlemek için çıkardım. Çıkardığım yer http://img12.imageshack.us/img12/2775/a8nsli.jpg. Temizleme işlemim bittikten sonra yine ön paneldeki USB portlarının takılı olmadığını farkettim ve onlarından birini USB1 yazan yere diğerini ise USB2 yazan yerlere taktım. İlerde lazım olur düşüncesi ile.
Pc'yi açtım. Ama bir yavaşlık söz konusu idi. Müzik çalarken Winamp takılıyordu. Farenin hareketlerinde de takılmalar oldu. CPU hiç bir işlem olmamasına rağmen yer yer %100 lere ulaşıyor.
Kasabilecek her hangi bir şey yok. Chkdsk yaptım sorun olmadı. Güvenli kipte başlatıp Dracula Virus Scan, Avast! ve Spyware tarattım sonuç çıkmadı.
Pc' yi tekrar açtım. Sonradan taktığım USB girişlerini çıkardım. Sorun hala devam ediyor. Temizlerken çıkardığım speaker ve mic girişlerini tekrar takmadım çünkü ayrı ses kartım var. Kullanmıyorum zaten.
Genel olarak yine kısaca sorunları tekrar söyleyeyim :
Müzik dinlenmiyor, film izlenmiyor çünkü takılıyor. Farenin hareketleri değişti, takılıyor. Kısaca genel bir takılma. Ram soketleri, fan girişleri, hepsini kontrol ettim. Evereste baktım. Isısı da normal. Sizce sorun ne olabilir?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme