ortada hiçbirşey yokken psp bozuldu , pspyi açmaya çalıştığımda herhangi bir işık yanmıyor ama sarj cihazına bagladığımda işik yanıp yanıp sönüyor çok kısa aralıklarla.herhangi bir versiyon düşürme veye yükseltme işlemi yapmadım aldığımdan beri aynı versiyonu kullanıyorum. yaklaşık 1.5 yıl önce aldım versiyonu 3.72 m33. herhangi bir fikri olan varsa lütfen söylesin.teşekkür ederim.
bataryaya ve msyi cıkartarak sadece şarja takıp açmayı dene
Forum'da görmeden yorum yapcak biri olduğunu sanmıyorum. İster PSP'den anlayan bir servise-kişiye götür.
söylediğinizi yaptım ama batarya ve ms yi çıkardığımdada açılmadı psp. ilçede oturduğumdan psp den anlayan bi tamirci bulmak çok zor oluyor pek fazla anlayan kişide yok yinede teşekkürler öneriler için.
aaynı durum banada oldu . şarja takınca kırmızı ışık yanıp sönüyor açmaya çalışınca yeşil yanıp sonra geri kırmızıya dönüyor . şarj kablosunu takmadan hiçbir tuş çalışmıyor. yardım edebilecek biri varmı
hocam ben sorunu çözdüm bozuk olan psp değil sarj cihazıymış şarj cihazi elektiriği kesik kesik veriyormuş aynı periyotlarda, onu farkettikten sonra psp si olan bir arkadaşımdan şarj cıhazı aldım onunla sarj ettim sorun halledilmiş oldu