Şimdi Ara

Yardım PSP'yi kapatıp açtıktan sonra oyunları görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3.52 fat psp'im var,dün hiçbir sorunu yoktu.Memory kartından oyun oynuyordum,hafızayı temizlemek için System Settings'ten Format memory stick yapmıştım,şimdi yüklediğim oyunlar pspyi kapatıp açtıktan sonra kayboluyor lütfen yardımcı olun,teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suspect.TWT -- 1 Eylül 2009; 0:11:26 >

• O bendede oluyordu.Şimdi nereye yapacağımızı unttum ama zannedersem System dosyasının içine bir Not defteri açıp bir şeyler saçmalıyorsunuz ve geçiyor.Denedim ve çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denonitros

O bendede oluyordu.Şimdi nereye yapacağımızı unttum ama zannedersem System dosyasının içine bir Not defteri açıp bir şeyler saçmalıyorsunuz ve geçiyor.Denedim ve çalışıyor

yardım için teşekkürler ama bir sorum var, not defterinin içine ne yazdığım farkeder mi?sadece system dosyasının içine not defteri açıp içine yazı yazıcağım yani o kadar mı ?
  • Ben Tavukcuyum Chicken . Bendede kapatıp acınca oyunlar gıdıyor. Ben resimlerden chicken klasorunden yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasakhayat

Ben Tavukcuyum Chicken . Bendede kapatıp acınca oyunlar gıdıyor. Ben resimlerden chicken klasorunden yapıyorum

??
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasakhayat

Ben Tavukcuyum Chicken . Bendede kapatıp acınca oyunlar gıdıyor. Ben resimlerden chicken klasorunden yapıyorum

Herif fat psp kullanıyorum demiş ne saçmalıyorsun.
  • bende psp slim var ama fat slim farketmıyo galıba hafıza kartından dolayı oluyo aynı sey gecenlerde banada oldu hatta ben format fılanda atmadım kapatıp actıgımda oyunlar gtmıstı bıde 8gb lık kart 3 gb gorunuyodu pc ye baglayp hafıza kartına format attm duzelmedı ama daha sonra tekrar psp ye takp aletın kendı ıcınden format atmayı deneyınce duzeldı sımdı bır sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geç cevap verdiğim için pardonNe yazarsanız yazın diye düşünüyorum.En azından okuduğum yerde bir şeyler saçmalayın diyordu.Yani"uıhregopuıhjtıe" gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.