Şimdi Ara

Yardım!!!Samsung Np-R538 ısınma yapıyo kapanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elinde bu modelden olupta bu sorunu yaşayan var mı ? 4 defa garantiye yolladım işlemcisi değişti ama sorunu düzeltemediler en son gönderdiğimden bu yana eskisi gibi sık kapanmıyor ama yine bazen kapanma yapıyo. Ne yapmalıyım???

Cihazda İntel core i3 2.53 ghz 3 gb ram 1 gb ati hd545v paylaşımsız ekran kartı var. Pes 13 oynarken bile bazen kapanıyor.

• i5 işlemci olanından arkadaşımda var onda da fanı tozlandığından ısılar artmıştı gerekli temizlik ve ayarlardan sonra eski haline döndü bu ilk günden beri böyle mi?fan temizliğini yaptırdın mı işlemciye termal macun sürüldü mü?Hw monitörle boştaki sıcaklıkları buraya atamısın.1 sene içerisinde 4defa garantiye yolladıysan değişim ya da para talep edebilirsin.
  • Güç seçenekleri-->Dengeliyi seçip plan ayarlarını değiştire tıklayın-->Gelişmiş güç ayarları-->İşlemci güç yönetimi--->En yüksek işlemci durumunu %70 yapın.

Oyunlarda da dengeli de çalıştırın ısınma biraz olsun azalacaktır.

Yalnız aynı sorundan 4 kere servise gittiyse garanti bitmeden para iadesi isteyin.
  • ya şöyle diyim bu laptop 6 ay ofis bilgisayarı olarak kullanıldı sonra benım elime geldi ofiste tam anlamıyla performansı etkileyecek bi durum oluşmuyordu,asıl olay bundan sonra baş göstermeye başladı ben kendim kullanmaya başlayınca biraz yüklendiğimde kapandığını farkettim ve sonrası malum 4 defa garantiye gitti birinde işlemcisi değişti sonrasında yine devam etti. en iyisi tüketici haklarının yolunu tutmak paylaşımlarınız teşekkürler ;)
  • Sen en iyisi bi laptop soğutucu al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.