Şimdi Ara

YARDIM : Samsung Smart TV Facebook&Twitter Silme&Kilitleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Ay Bir Samsung Smart TV Aldım.. Modeli UE-40D6500

Fakat Bir Sorunla Karşılaştım.. Ben Facebook-Twitter gibi Sosyal Ağlara TV Üzerinden Erişmek İstemiyorum.. Mümkünse Bunların Kaldırılması veya Engellenmesini İstiyorum.. Düzenleme Moduna Giriş Yapınca Önerilen Uygulamalar Üzerinde Değişiklik Yapma Yetkim Olmuyor.. Facebook ve Twitter Da Bu Uygulamaların Arasında..

Bir Türlü Bulamadım Nasıl Yapacağımı.. Bazı Yabancı Sitelerde Bu Konuda Sorular Yazılmış ama Hiçbir Cevap Gelmemiş..

Uygulamalar Güncelleme ile Otomatik Olarak Yükleniyor ve Benim İznim Olmadan Kendi Televizyonumda İstemediğim Uygulamalar Mecburi Olarak Duruyor.. En Azından İnsan Oraya Kısayol Koyar ve Ben İstersem Kurarım.. Ya da Kaldırırım..

Böyle Bir Düzenleme Umarım Vardır..

Bu Konuda Bilgisi Ya da Fikri Olan Herkesten Yorumları Bekliyorum..

• Konu Günceldir..
  • SMART tuşuna bas,sag üstteki SMART APPS kısmına gir,karşına tüm indirilebilir uygulamarın bulundugu kısım çıkacak ,bunuN sol alt kısmında HESABIM bölümü var.Oraya gir .UYGULAMARI İNDİR- APPS GÖR butonu aktif olacak.OrAyı tıkladığın zaman istemedigin uygulamaları silmen için seçim yapabilecegin tablodan silebilirsin.
    Ayrıca istemediğin uygulamanın üzerine gel,kumandadaki İNFO tuşuna bas oradan istediğin uygulamayı kilitleyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.