Bildirim
Yardım ( servers in under..) Hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ban yemişsin bu konuda benden tecrubelısı olamaz 3 charım banda -
Siteye girdim herhangi bir bilgi yok ban yediğime dair. Senin ban ne zaman açıldı...kaç gün ? -
daha açılmadı biri 999 gün öbür ikisi haftaya açılıo -
Kaç gün ban ve neden ban yediğimizi nerden öğrenebiliriz. (Ko -sitesinde girdim herhangi bir bilgi geçilmemiş Mykoll durumda )
Teşk. -
knightin sitesinde login ol sonra mykoll a tıkla eğer ban yediysen kutu içerisinde yazar neden ban yediğin ve kaç gün ban yediğin bide charının id sinde turkçe karakter warsada öyle olur -
eger sitede bır bılgı yoksa gecmıs olsun suresız ban yemıssın benım banıma 3 gun kaldı ordan bılıyorum :) sen genede bı maıl at belkı bı cevap gelır -
Knightin sitesine girdim mykoll da herhangi bir yazı yok kutu içersinde ..Türkçe karekterde yok ID 'de . Şaşırdım ilginc bir durum konu hakkında mail attım cevapta gelmedi. Ban'a sebeb olucak herhengibi 2. yazılım programlarda kullanmıyorum.
Teşk
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X