Şimdi Ara

[Yardım] Skin yükledikten sonra oyun başlamıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben 2 gündür bu skin olayını halletmeye calısıyorum da hala yapamadım. Ben skini Siu aracılıgıyla yukluyorum oyuna giriyorum custom game den denicem skini. Yükleme kısmında yaklaşık bi %50 si dolduktan sonra bug report alıyorum,bazen hiç yüklenmeden oyundan atıyor.Ya bug report alıyorum, ya gönderme raporu ya da bi error sesi sadece.Hadi skinde problem vardır diye başka skinler denedim 2 gündür denemedigim skin kalmadı.Sebebini anlasam tamam böyle böyle bundan dolayı olmuyor falan dicem de sebebini anlayamıyorum. Programda hiç bir hata almıyorum. Oyuna girince karakter seçme kısmında skinin yüklendigini gorebiliyorum. Ama bi turlu daha skinle oyun başlatamadım.
    Bu yazdıgım sanırım 6. forum ayrıca youtube ve facebook sitelerinde de bir kac yere yazdım.Umarım yardımcı olursunuz. Gerçekten bu kadar ugrasıp da hala becerememek cok koyuyor.
    Eminim kısa zamanda yardım edersiniz simdiden teşekkürler.

http://tinypic.com/r/2rogvgi/6 http://tinypic.com/r/2mo9leg/6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanazuki44 -- 9 Ağustos 2012; 6:20:23 >

• Eskiden güvenli bir şekilde yapabiliyordun ama artık böyle şeylerle uğraşmak saçma,oyunu bozabilir.
  • Güvenli olmadıgını sanmıyorum hala skinlerin paylasıldıgı sitede günde 100 lerce skin paylaşıyorlar. O kadar kişi de indirdigine gore sorun yok diye dusunuyorum. Nasıl halledilecegini bilen biri cıkarsa cok mutlu olurum :) . Özellikle daha önce denemiş de bu hatayı alan kimse olmadı mı acaba?
  • Ne gerek var böyle şeylere anlamıyorum her şeyi yavaş yavaş almak tecrübe edinmek daha zevkli oluyor tabi ki bu benim şahsi fikrim
  • summoner name ver yardımcı olıyım
  • bu skinleri sadece oynayan oyuncular görebiliyor dimi? öyle biliyorum ben de. nasıl bi zevk veriyor arkadaş. single game değil ki bu.
  • skini oyunun içinden silmen ya da siu ile silmen gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

Ne gerek var böyle şeylere anlamıyorum her şeyi yavaş yavaş almak tecrübe edinmek daha zevkli oluyor tabi ki bu benim şahsi fikrim

Skinler yavaş yavaş tecrübeyle alınsaydı ben de öyle yapardım da öyle olmuyor maalesef.

quote:

Orijinalden alıntı: Rebel Wind

bu skinleri sadece oynayan oyuncular görebiliyor dimi? öyle biliyorum ben de. nasıl bi zevk veriyor arkadaş. single game değil ki bu.

Mesele benim o skinle oynamam zaten baskalarının gorup gormemesi benim icin problem degil. Başkaları görse sanki daha mı mutlu olcam?

quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

skini oyunun içinden silmen ya da siu ile silmen gerek.

Skin zaten o yükledigim skinle degistirilmiyor mu? ayrıca silmem mi gerek?

• Ben de bi kez uqrasmıştım olmamıştı fazla kasmamıstım sonra cevap cıkarsa bende yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy12 -- 10 Ağustos 2012; 1:30:59 >
  • akradaşım bi özel ulaş halledelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwsnake25 -- 10 Ağustos 2012; 2:13:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanazuki44

quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

Ne gerek var böyle şeylere anlamıyorum her şeyi yavaş yavaş almak tecrübe edinmek daha zevkli oluyor tabi ki bu benim şahsi fikrim

Skinler yavaş yavaş tecrübeyle alınsaydı ben de öyle yapardım da öyle olmuyor maalesef.

quote:

Orijinalden alıntı: Rebel Wind

bu skinleri sadece oynayan oyuncular görebiliyor dimi? öyle biliyorum ben de. nasıl bi zevk veriyor arkadaş. single game değil ki bu.

Mesele benim o skinle oynamam zaten baskalarının gorup gormemesi benim icin problem degil. Başkaları görse sanki daha mı mutlu olcam?

quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

skini oyunun içinden silmen ya da siu ile silmen gerek.

Skin zaten o yükledigim skinle degistirilmiyor mu? ayrıca silmem mi gerek?

Pardon dostum skinleri de IP ile alınabilir yapmalılardı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.