Şimdi Ara

yardim sony xa ultra vs huawei mate 8

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar boyle basliklari sevmemekle birlikte isin icinden cikamiyorum. telefon kiyaslamalarindan inceleme videolarindan artik giba geldi. yardim sever arkadaslarim bir el atarsa cok sevinirim. yol gisterici ariyorum.

telfondan beklentilerim cok basit. video izletsin. internete girsin mesaj yazsin whatsapp instagram vb sosyal medyayi kullansin. oyun yok. bu iki telefon arasinda kalmamin en buyuk sebebi ikisininde 6inch ekrana sahip olmasi. bugune kadar surekli samsung kullandim. s2 s5 note3 kullandim. kesinlikle 6inch telefon istiyorum. video vs izlemek icin.

mate8 ve xa ultrayi benim gibi basit kullanici icin birbirinden ayiran 3 tane ozelligi bulunuyor. birincisi hafiza ikincisi pil ucuncusu ram.

mate 8de 4000mah pil var xa ultrada 2700mah

mate 8in 3gbram 32gb hafiza ve 4gb ram 64gb hafiza olan iki fakli modeli var. 3gbram/32gb hafiza 1650tl civarinda seyrediyor.
    4ggram/64gb hafiza 1900tl civarinda seyrediyor.

xa ultra ise 3gbram/16gb hafiza ile s1250tlye dual simliso hb'de satiliyor.

bu kriterler goz onune alindiginda sizce xa ultra tercih edilir mi 2700mah yeter mi onru ne kadar olur.

butce sinirli malum krdi kari taksit yok. mumkun oldugunca ucuza kapatmak istiyorum.

dipnot xa ultranin kameralari daha iyi gibi duruyor.

bu konularda pro seviyeye gelmis kisilerin oldugunu biliyorum. el atip yorum yazanlara fikrini soyleyenlere simdiden tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mate 8 kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: claymalpern

arkadaslar boyle basliklari sevmemekle birlikte isin icinden cikamiyorum. telefon kiyaslamalarindan inceleme videolarindan artik giba geldi. yardim sever arkadaslarim bir el atarsa cok sevinirim. yol gisterici ariyorum.

telfondan beklentilerim cok basit. video izletsin. internete girsin mesaj yazsin whatsapp instagram vb sosyal medyayi kullansin. oyun yok. bu iki telefon arasinda kalmamin en buyuk sebebi ikisininde 6inch ekrana sahip olmasi. bugune kadar surekli samsung kullandim. s2 s5 note3 kullandim. kesinlikle 6inch telefon istiyorum. video vs izlemek icin.

mate8 ve xa ultrayi benim gibi basit kullanici icin birbirinden ayiran 3 tane ozelligi bulunuyor. birincisi hafiza ikincisi pil ucuncusu ram.

mate 8de 4000mah pil var xa ultrada 2700mah

mate 8in 3gbram 32gb hafiza ve 4gb ram 64gb hafiza olan iki fakli modeli var. 3gbram/32gb hafiza 1650tl civarinda seyrediyor.
    4ggram/64gb hafiza 1900tl civarinda seyrediyor.

xa ultra ise 3gbram/16gb hafiza ile s1250tlye dual simliso hb'de satiliyor.

bu kriterler goz onune alindiginda sizce xa ultra tercih edilir mi 2700mah yeter mi onru ne kadar olur.

butce sinirli malum krdi kari taksit yok. mumkun oldugunca ucuza kapatmak istiyorum.

dipnot xa ultranin kameralari daha iyi gibi duruyor.

bu konularda pro seviyeye gelmis kisilerin oldugunu biliyorum. el atip yorum yazanlara fikrini soyleyenlere simdiden tesekkur ederim.

Genellikle sony öneririm ama mate8 daha iyi xa ultraya göre.

• Ikiside uzmez,alinir ama sony daha stabil arayuze sahip o sebeple daha uzun surede akici kullanim sunacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

Ikiside uzmez,alinir ama sony daha stabil arayuze sahip o sebeple daha uzun surede akici kullanim sunacaktir.

Sony kullanıcısı sınız galiba telefon markası nedir.(Merakımdan sordum yanlış anlamayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcherAngel -- 17 Ekim 2016; 21:21:02 >
  • Bir yili askin Xperia C4 kullanicisiyim.

• quote:

Bir yili askin Xperia C4 kullanicisiyim.

Bazı arkadaşlar kötü diyor sony telefonlarına ben aldırış etmiyorum.Size göre sony ihtiyaçları karşılayan telefon mu değilmi? Bende bu arada z5.premium kullanıcısıyım sony kullanıcıların görüşlerini her zaman alıyorum sizinde görüşlerinizi almak istedim :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcherAngel -- 17 Ekim 2016; 21:47:17 >
  • 2 yıldır asus zenfone 6 kullanıyorum 6" ekranı. Artık değiştirme zamanı geldi. Fakat senin gibi çok ikilemdeyim. Sony önden çok hoş ancak batarya beni üzdü açıkçası. Huwaei ise biraz pahalı ama büyük ekran kullanmak çok keyifli. Artık kesinlikle 5,5" den küçük ekran almam ki hatta o bile küçük geliyor. Telefonu sosyal medya ve video ağırlıklı kullanıyorum. Sana edindiğim tecrübeden verebileceğim tavsiye malum bu telefonlar bayağı büyük ve çabuk deforme oluyor. O yüzden metal kasalı bir tele yönelmek daha mantıklı. Asus zenfone 3 fiyat performans olarak beklentimi veremeyecek gibi. Samsungunda c7 modeline bir göz atabilirsin(5,7" ama hoş bir tasarımı var). Ben şuan beklemedeyim biraz daha idare edip yıl sonuna doğru karar vereceğim inşallah.

• arkadaslar gorusleriniz icin ayri ayri hepinize tesekkur ederim. acikcasi gonlum mate 8de plmakla birlikte bu kadar yukselmeyi dusunmuyorum. bi sure daha bekledikten sonra cek ve kredi karti kombolari ile almayi dusunuyorum. tekrar yardimlariniz icin tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: claymalpern

arkadaslar gorusleriniz icin ayri ayri hepinize tesekkur ederim. acikcasi gonlum mate 8de plmakla birlikte bu kadar yukselmeyi dusunmuyorum. bi sure daha bekledikten sonra cek ve kredi karti kombolari ile almayi dusunuyorum. tekrar yardimlariniz icin tesekkur ederim

Önemli değil inşallah kendinize uygun bir telefon seçmişsinizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.kazan

quote:

Bir yili askin Xperia C4 kullanicisiyim.

Bazı arkadaşlar kötü diyor sony telefonlarına ben aldırış etmiyorum.Size göre sony ihtiyaçları karşılayan telefon mu değilmi? Bende bu arada z5.premium kullanıcısıyım sony kullanıcıların görüşlerini her zaman alıyorum sizinde görüşlerinizi almak istedim :=)

LG HTC BLACKBERRY MOTOROLA KULLANDIM yenı telefonda her zaman oncelıgım sonydır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.