Şimdi Ara

yardım!! spy mıdır nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anladığım kadarı ile zırt pırt reklam sitelerinin açılmasına neden olan şeylere spy diyoruz.. herneyse..

internette tıkladığım 3-4 tıkta bu aşşagıdakilerden biri mutlaka çıkıo ve beni deli edio..
    şimdi kaldırıp atıcam bilgisayarı camdan..

Bilyoner.com!!! (özellikle)
    saxo bank
    Free emoticons (hotbar)

Adivertisment by outerinfo, başlıklı pencerede...

bitdefender dediniz yuklem taradım.. hala dewam..
    spyware banamısın demio..

ben anlamadım nasıl kurtulcam bundan

yardımcı olursanız sewinirim...

(şu an kaspersky 5 var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyurgezer -- 15 Nisan 2006; 21:57:53 >

• ad-aware ve spysweeper ile bir tarat
  • Sorunu onları sistemden geçici silmek değil sanırım.. Onların hiç bir zaman açılmamasını sağlamak istiyor..
    Bunun için tavsiyem bir İnternet Güvenlik Yönetim Programı yani Internet Security Suite kullanman..
    Önerim ise ZoneLabs Zone Alarm Internet Security Suite version: 6.1.744.001
    DownLoad Linki de sunabilirim ihtiyaç halinde..

Kolay gelsin..
  • ad-aware ile tarattım az önce.. ama bilyoner.com ve brand new emoticons (sanırım hotbarın) reklam siteleri çıkıp duruo .. cok sık aralıklarla..

maeren dediğin program ücretli mi?

ve bende spyware 3.8 var aktive edemiom acaba yardımcı olabilecek warsa p.m den ulaşanilir mi?
  • Evet ücretli ancak web sayfalarında bir adet Free yani ücretsiz sürümü de mevcut..

quote:

maeren dediğin program ücretli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maeren -- 16 Nisan 2006; 0:48:47 >
  • ok saol ona da bi bakiim
  • [ Download ZoneAlarm Free ]

http://download.zonelabs.com/bin/free/1038_zl/zlsSetup_61_744_001_en.exe

quote:

ok saol ona da bi bakiim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERSU NEDİR BİLEN VAR MI ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu illet

yardım!! spy mıdır nedir?
  • Özel Mesaj gelenler kutuna göz at uyurgezer yardımcı olabilmek adına yazmıştım oraya cevabını bekliyorum arkadaşım..
  • Slmlar
    Arkadaşım bi reklam botu var sanırım sisteminde, sana tavsiyem SpyBot Search&Destroy yazılımı ile bi taratman, büyük ihtimalle sorunun çözülecektir.Reklam botlarının baş düşmanıdır kendileri...Eğer istersen BURADAN ulaşabilirsin sözkonusu yazılıma, kolay gelsin...
  • Zone Alarm'ın Security Suite paketi bu sorun için uygun değil. Kaspersky 5 varken bu gerekmez. Çünkü Zone Alarm'ın virüs, trojan vs konularında çok zayıf olduğu her testte görülüyor. Güvenlik duvarına kefil bile olurum ama diğer unsurlarını kesinlikle önermem. Bu sorunu halletmek için uygun bir antispyware kullanılması gerekiyor. Birkaç spy için iyi bir antivirüs programını başkasıyla değiştirmek doğru değil.

Öncelikle mevcut Spyware Doctor ile tarat ve bulduğu zararlıları "elle silmeyi" dene. Son versiyon 3.8 versiyonu için yardım edemiyorum (kendime de ) ama 3.5 veya 3.2 gibi önceki versiyonları düşünürsen özelden yardımcı olabilirim. Ücretsiz Spybot S&D da işe yarayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.