Şimdi Ara

[YARDIM] tamiri nerde yaptırmalıyım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.. canon A540 fotoğraf makinem vardı ve oldukça memnundum. fakat arkadaşım makinemi düşürdü ve arızalandı. açarken üç kez bipliyo lens hatası yazıyo ekranda ve kapanıyo.. lens ortada kaldı düştüğünde; ne tamamen açılıyo ne kapanıyo. garantiye yolladım kullanıcı hatası dedi ve 250 ytl istedi. geri yollayın dedim ben de. şimdi makinemi nerde tamir ettirebilirim bilmiyorum.. kaça yaptırabilirim acaba? sizin bildiğiniz iyi bi yer varmı istanbulda? yardımcı olursanız çok çok sevinirim.. makinemi çok seviyorum ben!! yaptırmam lazım :(

• Geçmiş olsun.Başıma aynısı geldi fakat benim makinem düşmemişti durup dururken lens dışarda kalmıştı, fabrika hatası çıktı.Yoksa lens değişimine 250 ytl istemişlerdi.

Makinenizi yaptırsanız bile (ki ucuza çıkmaz ) yenisini almak daha avantajlı gibi.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=248&productid=bd99535
  • bu makinalar arızalanınca kaldırıp atmak en iyisi.çünkü yenisini almak daha ucuza geliyor.yaptırtmak için uğraşma boşuna.
  • www.burukay.com

servis fiyatının 1/3 üne yaptırırsın

Markası, modeli ve özellikleri ne olursa olsun lütfen makinenizi kimseye emanet vermeyin.Atölyemizde "Bir tanıdığa verilip de arızalanmış"olarak gelen makinelerin sayısı azımsanmayacak kadardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 11 Eylül 2008; 21:48:45 >
  • teşekkürler hirotaro fakat ben istanbuldayım.. istanbulda nerde yaptırabilirim??
  • kargo ıle yollaya bılırsın fıyat öğren derım baştan deyerse yolla
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirkann

kargo ıle yollaya bılırsın fıyat öğren derım baştan deyerse yolla

ama makineyi görmeden nasıl fiyat söyliyceklerki.. istanbuulda hiçmi biyer yok yaf güvenebilceğimiz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yokmu hiç istanbulda fotoğraf makinesini tamir ettiren birisi
  • erkayalar'ın servisi her ne kadar iyi olsa da istenilen fahiş fiyat yüzünden
  • yokmu işte hiç alternatif güvenebileceğim bi yer koskoca istanbul da
  • kimse yardımcı olmıycak mı
  • İstersen Hayyam a gotur bir danıs. Sektorun kalbi orası kompakt makinalara pek bakmıyorlar ama en azından yonlendirme yaparlar. Bencede yaptırmaya degmiyor bu cihazlar. Zaten acılacak kurcalanacak makina. En iyisi sineye cekip yenisini almak. Orjinal yedek parca dısardan bulmak zor, arızalı parcayı bir sekilde tamir etmekte iyi sonuc vermeyecektir. Mesela dislisi kırıktır yetki dısı servis orjinali bulamaz is gorecek bir disli takar. Bunun gibi seyleri bilemezsin. Yetkili servis ise tamir yerine komple parca degistiginden saglıklı olur ama yedek parca ithalat fiyatı yukselir tabiki. Bence en saglıklısı yenisini almak.
  • en çok düşürmemeye dikkat ediyorum.inşallah benim makinanın başına gelmez.bir arkadaşımın da başına gelmişti aynı şey.insan makinayı atıyorum diye şaka yapar mı.yapmış makina yere düşmüş.aynı sorunla karşılaşmış.tamirciye götürdük adam sana dediğini dedi.lens değişecek 250 milyon.ben gz işareti yaptım.makinadan fazla para istiyor adam dedim dışarı çıktık.ama elinde oynarken sinirden objektifi hafif çevirmişti.tık diye bir ses duydu açtık baktık ki çalışıyor.ben sana asla bu şekilde uygula demem.ama tamir cidden sıkıntılı.adam sağlam lensi değiştirecek,ki değiştirmeyecek sadece çıkmasını sağlayan düzeneği düzeltecek ve 250 milyon da para alacaktı.inşallah iyi bir yer bulabilirsin.ama dedikleri gibi hayyam a bir uğra bilen birileri muhakkak çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdicien -- 16 Eylül 2008; 16:52:02 >
  • sanırım hayyam a gidip sormaktan başka bi çözüm yok.. ilgilenenlere teşekkürler..
  • hayyam cumartesi günü açık olurmu??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.