Şimdi Ara

Yardım: Turkcell'de gerçekten de günlük 8 Konturden sonra internet bedava mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkdaslar Turkcellin internet paketleri hakkında bi bilgisi olan var mı?
    Normal internet paketlerini internet sayfasından bakabiliyorum..
    Ben msn için yada maillerime fln bakmak için kullanacağım.. Ama Günde 8 köntürden sonra internet bedava diye bi kampanya var

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajliinternet/gundesekizkontordensonrainternetbedava

sizce bu kampanyaya mı dahil olmalı yoksa 100mb lik internet paketi mi almalı kafam karştı bu internet paketlerinden kullanan varsa
    yardımcı olabilir mi acaba?
    100mb kafamı biraz karıstırıo aslında ,gerci kullanımla da alakalı ama 100 mb lik paket alırsam ne kdr zorlarsak internet paket aşımı fln olur bilen varsa yardımcı olursa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myk171 -- 5 Ocak 2010; 23:28:35 >

• Walla 8 kontör bence bu işin hilesi.Sen al 100mb ı takıl bir ay boyunca güzel güzel.Hergün 8 kontör çok büyük bi miktar.Forumda bi ara 30-35 kontöre 100mb internet paketi şifresi verenler vardı al onlardan bi tane bak keyfine kasmadan istediğin herşeyi yaparsın 100mb la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myk171
    Slm ;
    arkdaslar Turkcellin internet paketleri hakkında bi bilgisi olan var mı?
    Normal internet paketlerini internet sayfasından bakabiliyorum..
    Ben msn için yada maillerime fln bakmak için kullanacağım.. Ama Günde 8 köntürden sonra internet bedava diye bi kampanya var

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajliinternet/gundesekizkontordensonrainternetbedava

sizce bu kampanyaya mı dahil olmalı yoksa 100mb lik internet paketi mi almalı kafam karştı bu internet paketlerinden kullanan varsa
    yardımcı olabilir mi acaba?
    100mb kafamı biraz karıstırıo aslında ,gerci kullanımla da alakalı ama 100 mb lik paket alırsam ne kdr zorlarsak internet paket aşımı fln olur bilen varsa yardımcı olursa sevinirim...

Aaaaa bundan haberim yoktu. Dur bir okuyayım detayları. Eğer boyle ise gercekten harika. Vodafone'da günlük internet ücreti çok daha fazla..

Not: sadece MSN ve mail için 100 mb yeter diye düşünüyorum . Günlüğe gerek yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 5 Ocak 2010; 23:52:00 >

• SAça bişey 8 kontör veriyon 15mb kullanım veriyor , çok akıllılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfurix

SAça bişey 8 kontör veriyon 15mb kullanım veriyor , çok akıllılar

15mb x 30 gün = aylık 450 mb

8 kontör x 30 gün = ayda 240 kontör

450 mb internet = 48 milyon
  • cidden haklısınz arkadaslar..
  • Avea genc tarife ayda 25 kontore 100 mb.ilk ay bedava ama kalite 0. kopuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Püffff.... Turkcell vodafone'a kurban olsun..
  • turkcell bu kafayla giderse ki devam edecek gibi duruyor
    forever vodafone
  • aylık kullanım için elbette 100 mb paket almak mantıklı

fakat ayda 1-2 defa cep telefonundan internete bağlanma ihtiyacı duyanlar için güzel kampanya bence

bir de telefonuyla yanlışlıkla internete bağlanıp 10 larca kontörü boşa gidenler var, onlar için de kaybı azaltacak bir durum
  • Turkcellin yeni kampanyası:

İnternet paketinde ilk 3 ay bedava

Hemen 12 aylık paket aboneliğinizi başlatın, internet paketinizi ilk 3 ay tamamen ücretsiz kullanın!
    5 Ocak – 31 Aralık 2010 arasında 12 aylık internet paketi aboneliği başlatan Turkcell’liler, paketlerini ilk 3 ay tamamen ücretsiz kullanıyorlar!

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajliinternet/internetpaketi
  • Taahhüt edilen 12 ay içinde kullanılan paketin iptal edilmesi durumunda, bedava kullanılan ay sayısı ile paketin aylık ücretinin 2 katı değerindeki tutar çarpılarak hesaplanacak ve bu ücret ilk faturaya yansıtılacaktır.

cayayım demeyin, yoksa x2 geri ödersiniz.
  • Bende gün 1 kontör vardı internete girdim çıktım
    2 kontör kullandınız 6 kontör daha kullanın bedava internet falan
    sonra kontöre baktım 1 kontör yine bu 2 kontör kontör yükleyince düşer mi?
  • aynı mesajı ben de alıyorum bedava internet kullanımım olduğu halde kontorum düşmemiş bilgilendirme gibi bir şey oluyor herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.