Şimdi Ara

Yardım ve yorumlarınıza ihtiyacım var #ACİL#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, içimden gelenleri yazıcam lütfen düşüncelerinizi fikirlerinizi yazın bana bir yardımcı olun. Troll için gelcekseniz şimdiden çıkın gidin.

Ben 94 doğumlu, lise 1 den terkim. Okulu bıraktıktan sonra (yaklaşık 8-9 yıldır) ayakkabı imalatı mesleğine girdim ve kısa zamanda oldukça fazla yol kat edip güzel yerlere geldim çok şükür. Şu anda kazandığım para (aylık yaklaşık 3 bin civarı) ev geçindirebilirim. Yalnız benim yıllardır tek hayalim bilgisayar mühendisliği veya mimarlık okumak. Özellikle mimarlık yani inşaat sektörüne olan ilgim beni yaptığım işten, bulunduğum mevkiiden uzaklaştırıyor adeta. Ailemle okul hakkında görüştüm, babam ev borcumuz olduğu için pek sıcak bakamıyor ama annem okumam için elinden geleni yapacağını söylüyor ki bana sadece manevi olarak yardımcı olsun yeter. Ben gerekirse part-time çalışıp harçlığımı çıkarırım. Ayrıca arkadaşlarımdan bazıları evlenip çoluk çocuğa karıştılar bile. Ama ben okuyup hayatımı istediğim şekilde düzene sokmadan evlenmek istemiyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ? Kenarda pek fazla birikmiş param yok. Çok fazla para harcayan biri de sayılmam. Kazandığım parayı borçları ödemek için harcıyorum. Fazla uzatmamaya dikkat ettim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Selamlar..

• Peki hocam yaklaşık 8-9 yıldır eğitim görmüyorum. Açıktan liseyi bitirdim ama bilgi düzeyim neredeyse sıfır desem yeridir. Sıfırdan sayısal derslere başlasam ygs-lys mf4 için yetiştirebilir miyim ?
  • Teşekkürler : )

Konu up bu arada yorumlara açığım
  • up yok mu arkadaşlar fikri olan
  • Hocam bi yandan çalışıp diğer yandan hazırlanmak kolay olmaz. Yeri gelir yorgun olup çalışmak istemiyorum diyip yatabilirisiniz. Bence hayallerinizin peşinden gidin hiçbir şey için geç değil. Millet (örneğin) hayali olan tıp için 4-5-6 sene beklediği bile olabiliyor. Ben sizin yerinizde olsam hayallerimin peşinden giderdim.
  • Peki arkadaşlar evde mf4 çalışmak için bana kaynak olarak, çalışma planı olarak ne önerirsiniz ? Nasıl bir yol izlemem gerek ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.